To je to što me zanima!

VIDEO Zvijezda Reala ignorirala Ancelottija, ovaj očitao bukvicu pred kamerama: Ti, pozdravljaš

Zaboravio je. Rekao sam mu da mora pozdravljati kad ga mijenjam, objasnio je trener Real Madrida nakon pobjede nad Villarrealom situaciju s Rodrygom, kojem nije bilo do rukovanja
Vidi originalni članak

Real Madrid velikim je preokretom izbacio Villarreal u osmini finala Kupa kralja i prošao među najboljih osam. Nakon prvog poluvremena "žuta podmornica" imala je 2-0, a u drugom dijelu "kraljevski klub" došao je do pobjede 3-2 golovima Viníciusa Júniora, Éder Militãa i Danija Ceballosa.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Trener Carlo Ancelotti povukao je neke kadrovske poteze. Luka Modrić tako nije ni doputovao na utakmicu jer je nezadovoljan njegovom formom, a Rodrygo i Toni Kroos zamijenjeni su u 56. minuti, dok je Real još bio u zaostatku.

Brazilcu to nije najbolje sjelo, produžio je na svoje mjesto, a da nije ni pogledao Ancelottija.

Ovaj mu je pred kamerama očitao bukvicu.

- Ti, pozdravljaš me - govorio je Ancelotti pokazujući mu prijeteći prst.

Video pogledajte OVDJE.

- Ma nije to ništa, nešto ga je mučilo i nisam htio riskirati s njim u igri. Nije me pozdravio jer je zaboravio. Rekao sam mu da mora pozdraviti kad izlazi iz igre - objasnio je nakon utakmice.

Ždrijeb četvrtfinala Kupa kralja na rasporedu je danas, a u konkurenciji su ostali samo prvoligaši: Real Sociedad, Mallorca, Valencia, Athletic Bilbao, Osasuna, Atlético, Barcelona i Real Madrid. Utakmice se igraju već idući tjedan.

POGLEDAJTE VIDEO: ČAČIĆ ZAHVALIO MAMIĆU NA JEDNOJ STVARI

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Space Burek 20.01.2023.

    Svi ti Brazilci su super umišljeni likovi - Vinicius, Rodrygo, Antony i Richarlison. Svi su si umislili da su neke top zvijezde kao Neymar a jedino što imaju kao Neymar je odvratno ponašanje.

  • antonio459 20.01.2023.

    NIKE- kroos je specifican igrac, takvih je jako malo u nogometu, odlican playmaker i nositelj sigurnosti u pasu. Od njega se ne ocekuju golovi i asistencije jer svojom igrom donosi neki drugu dimenziju u igri reala koju nema nijedan vezni reala, pogotovo buducnost(camavinga, tchouamemi i valverde) nijedan nema stil igre kroosa. Ima konstantu i igra stalno isto, bez oscilacija... naravno da je modric bolji ali kad podignes toliko visoko ljestvicu kao modric i poslije padnes ispod nje nekoliko puta to se osjeti puno vise nego da si igrac tipa kroosa koji stalno igra jedan te isti nogomet, on je nesto tipa carmelo u kosarci, znas sta ce napravit ali ne mozes ga zaustavit

  • 20.01.2023.

    Don Carlo uspješna a u isto vrime simpatična legenda 👍🏼 - Bayern ga se prerano odreka 2017 ali za njega sveukupno i bolje tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare