To je to što me zanima!

Vidi provalili u stan i opljačkali ga, odgodio potpis za AEK...

Tu vijest prvi su objavili grčki mediji, a iz naših izvora doznali smo da je istina. Zbog policijske procedure i istrage, morao je odgoditi odlazak u Grčku
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida (32) je nakon četiri godine napustio Bešiktaš kao slobodan igrač, a ponuda nije manjkalo. Spominjali su se Hajduk i Osijek, klub iz Saudijske Arabije nudio mu je basnoslovne iznose, ali Domagoj je odlučio prihvatiti ponudu grčkog AEK-a iz Atene.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Atenu je trebao doći već danas i potpisati ugovor, ali sve se odužilo. Vida je ostao u Hrvatskoj jer mu je netko provalio u stan i opljačkao ga!

Tu vijest prvi su objavili grčki mediji, a iz naših izvora doznali smo da je istina. Zbog policijske procedure i istrage, morao je odgoditi odlazak u Grčku. Nije poznato kada je i gdje došlo do pljačke, a ni kolika je šteta. 

Hrvatski reprezentativac je put odgodio za 24 sata pa će u Atenu otputovati u četvrtak kada bi trebao obaviti liječnički pregled pa zatim potpisati ugovor s bivšim klubom Marka Livaje. Ako sve bude po planu, AEK bi ga trebao predstaviti u subotu.

Podsjetimo, Vida je ovo ljeto postao slobodan igrač nakon isteka ugovora s Bešiktašom gdje je u četiri godine osvojio naslov prvaka i igrao Ligu prvaka. Prije toga nastupao je za Osijek, Bayer Leverkusen, Dinamo Zagreb i Dinamo Kijev. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Kegla💪🏻 27.07.2022.

    Samo se nadam da ovu rupu u obrani Dalic nece vise zvati

  • smrekovaca 27.07.2022.

    oj

  • 27.07.2022.

    Brzo će to nadoknaditi, odigra koju tekmu za repku i eto

Komentiraj...
Vidi sve komentare