To je to što me zanima!

Vidić: Sretan sam ovdje, ne želim iz Manchestera

Mislim da sam se dobro prilagodio engleskoj ligi i želim s Manchester Unitedom osvojiti četvrti uzastopni naslov prvaka, kaže Nemanja Vidić
Vidi originalni članak

Srpski nogometni reprezentativac i branič Manchester Uniteda Nemanja Vidić (27), prema pisanju Telegrapha, uskoro će dobiti ponudu Barcelone tešku skoro 30 milijuna eura.
Engleski dnevnik piše da je Vidićeva supruga Ana nesretna u Manchesteru, te da bi se vrlo rado preselila u područje s toplijom klimom, ali Unitedov branič ističe da nema namjeru promijeniti klub.
- Jako sam sretan ovdje i ne želim ići nigdje drugdje. Ljudi često zaboravljaju da se promjenom kluba i zemlje u kojoj igrate morate istovremeno prilagoditi kako zemlji, tako i zahtjevima lige. Mislim da sam se sada igrom sada dobro prilagodio engleskoj ligi i sada želim s Unitedom ići po četvrti uzastopni naslov. Počeo sam razumijevati i voljeti sve stvari koje Englezi vole. Sad čak volim i sendvič sa slaninom – rekao je Vidić, koji je u Manchester United stigao iz moskovskog Spartaka u ljeto 2006. godine, uz odštetu od oko 10 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dusansk 14.06.2009.

    to se zna već duže vrijeme !!! pišite nešto novo !!!

  • apocalypsa 14.06.2009.

    bravo care :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare