To je to što me zanima!

Vidin emotivan oproštaj od Dinama: Domagoj, hvala za sve

Radi se igraču koji je top klasa na svojoj poziciji. Nadam se realizaciji ovog transfera, ali još nije sve riješeno, rekao je predsjednik Bešiktaša o dolasku Domagoja Vide
Vidi originalni članak

Iz Dinamo Kijeva potvrdili su ono što se već odavno zna - Domagoj Vida odigrao je posljednju utakmicu u Ukrajini i na zimu seli na novu destinaciju!

Kijevski Dinamo sinoć je kod kuće svladao Partizan i slavio visoku 4-1 pobjedu kojom je potvrdio plasman u šesnaestinu finala Europske lige, a hrvatski reprezentativac tom se prilikom oprostio od navijača.

Klub mu je na službenom Twitter profilu uzvratio porukom: "Hvala za sve Domagoj! Vida je rekao zbogom navijačima Dinama".

Vida je proteklih 20 dana proveo van terena zbog ozljede, posljednja utakmica bila mu je dvoboj Grčke i Hrvatske u Pireju. Iako Dinamo ima još dvije prvenstvene utakmice prije odlaska na odmor, očito je kako Vida u njima neće nastupiti s obzirom da nema smisla riskirati novu ozljedu.

Ugovor s kijevskim klubom istječe mu zadnjeg dana 2017. godine, a hrvatski branič sve je dogovorio s turskim Bešiktašem u kojem će ga dočekati povremeni reprezentativni kolega Matej Mitrović.

O njegovom prelasku u Bešiktaš govorio je i predsjednik turskog velikana Fikret Orman nakon utakmice protiv Leipziga.

- Nadam se realizaciji ovog transfera. Radi se igraču koji je top klasa na svojoj poziciji. Mnogi misle da je lako dogovoriti sve detalje, ali to nije istina jer on još nije razriješio sve s klubom.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • realnost1110 08.12.2017.

    Naucit ce puno od pepea i mozda za dvije godine ode u neki jos jaci klub, iako je i besiktas solidan

  • zuti.attack 08.12.2017.

    po meni nas najbolji stoper. neka mu je sa srecom di god da igra

  • Mrgud8833 08.12.2017.

    Zasluzio je da igra ligu 5

Komentiraj...
Vidi sve komentare