To je to što me zanima!

'Vidjet ćete da nismo autsajderi kao što nas svi doživljavaju'

Svakome smo težak protivnik i bit ćemo Španjolcima, Talijancima i vama. Pokazat ćemo da nismo autsajderi, idemo ostaviti traga, rekao je Keane za Sportske novosti
Vidi originalni članak

Iako ima 31 godinu i dalje je ključan igrač irske nogometne reprezentacije. U 110 nastupa u zelenom dresu, Robbie Keane zabio je 53 gola, a ovo će mu biti tek drugo veliko natjecanje u karijeri. Očekuje prolazak skupine.

- Protivnici nas doživljavaju kao autsajdere kad god se plasiramo na veliki turnir. Ali kad pogledate unatrag, kad se plasiramo, ostvarimo rezultat. Svakome smo težak protivnik i bit ćemo Španjolcima, Talijanima i vama. Idemo pokazati da nismo autsajderi i idemo ostaviti traga - rekao je Keane.

A što misli o Hrvatskoj?

- Dobri ste, jako dobri!

Kratko i jasno, pila naopako ili stvarno to misli, procijenite sami.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Matek017 01.06.2012.

    Može se dogodit da baš budemo mi ti i da budu ispred nas oni,ali NEDAJ BOŽE naravno..svašta se može dogoditi lopta je okrugla tako da..svi su tu jako tko god se plasirao na EURO,nema "malih" repki koji bi bili autsajderi i lako mogli ispast, bit će tu iznenađenja sigurno :D.

  • dado0409 01.06.2012.

    Kako vas nije sramota brisat komentare? Nikoga nisam uvrijedio komentarom: "Talijancima????????". Možda jedino Lea koji je to krivo napisao.

  • fahrudin14 01.06.2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je u potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

Komentiraj...
Vidi sve komentare