To je to što me zanima!

Vidović osvojio Europski kup u slalomu: 'Znam da vrijedim'

Odlične ovosezonske rezultate u Europskom kupu Matej Vidović okrunio je osvajanjem prvog mjesta u ukupnom poretku slaloma. Vrijeme je za sljedeći korak - najboljih 30 na svijetu...
Vidi originalni članak

Naš najbolji slalomaš Matej Vidović potvrdio je svoju kvalitetu u drugom rangu alpskog skijanja. Postao je ukupni pobjednik Europskog kupa u slalomu, osvojivši najviše bodova tijekom ove sezone.

U posljednjoj utrci u Andori Vidović je osvojio treće mjesto, a s obzirom na to da njegov glavni konkurent, Švicarac Marc Rochat, nije završio drugu vožnju, naš skijaš završio je na čelu poretka sa 67 bodova ispred svih. 

- Jako sam zadovoljan ovim uspjehom i time što sam još jednom dokazao da mogu konkurirati najboljima na svijetu. Ovaj rezultat mi je odlična motivacija za utrke Svjetskog kupa jer znam da vrijedim - izjavio je Matej za Sportske novosti nakon utrke.

Vidović je ove sezone u Svjetskom kupu dvaput osvajao bodove u slalomu, 23. mjestom u Adelbodenu i 20. u Kitzbühelu. Prvo mjesto u jednoj stepenici niže kategorije zaslužio je dvjema pobjedama te s još četiri plasmana na postolje. Ovi rezultati u Europskom kupu dodatno su učvrstili njegovu startnu poziciju u Svjetskom kupu (odmah nakon 30), s koje će ciljati na viša mjesta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Strateg 16.03.2018.

    nemogu reci da se razumijem u skijanje ali mali rudeš mi se cini puno kvalitetniji i agresivniji skijas,stil skijanja kao hirscher..ovo sto skija vidovic je iskreno izumrlo,,danas je sve na tjelesnoj spremi sto dokazuju hirscher i shiffrin

  • alen1970 16.03.2018.

    baš me zanima ako ne osvoji 50 bodova neka se goni po mogučnosti više

Komentiraj...
Vidi sve komentare