To je to što me zanima!

Vikat će Špaco Poklepović: Marko Livaja, pazi Yaya!

Najveća Hajdukova nada, mladi Marko Livaja, upravo će stasati do ogleda protiv Barce. Ako ništa drugo, barem će svi vidjeti što nudi Hajduk
Vidi originalni članak

Protiv velike Barcelone igrat će “nabrijani” Hajduk, ali i - tradicija. Nemaju u Barci pojma da su Splićani prvaci svijeta u prijateljskim utakmicama, da je i veliki Manchester United stradao u takvoj utakmici. “Naletjeli” su Hajduku 1980. godine i “popili” šest komada, bilo je 6-0!
Možda Špaco zaista ima rješenje za Messija, možda ni taj “razvikani” Ibra nije baš toliko bolji od našeg Ibre iz Sanskog Mosta, a Andrić i Skoko zajednički uspiju srediti “miće” Xavija i Iniestu...
Ako ništa drugo, barem će u Barceloni vidjeti što nudi Hajdukov izlog. Vukušića, Tičinovića, pa možda i malog Marka Livaju.
- Livaja, pazi, ide Yaya - viknut će Špaco s klupe, a Hajdukov 17-godišnjak driblingom će izbaciti Tourea i ljevicom zabiti u rašlje. Jer ne zna splitski “mulac” što je 500 milijuna eura, nije njega briga što otprilike toliko vrijede ti neki Španjolci. Ovdje je Hajduk doma!

SVAKA SLIČNOST HAJDUKA I BARCELONE JE SLUČAJNA
Barca ulazi u povijest kao možda najveća momčad ikad, a Hajduk muku muči biti drugi u HNL-u. I zapravo ih veže samo to što se “Livaja” rimuje s “Yaya”, što Vukušić sliči Bojanu Krkiću. I to je sve.

ŠPACO BRUSI FORMULU ZA LEA MESSIJA
Pod uvjetom da ostane trener, Poklepović ima godinu dana, što je dovoljno, da doradi taktiku za Messija. Formulu već ima. Čak ju je spreman i podijeliti...
- Ma taj Messi ide livo, livo pa opet livo. E ja bih mu odsjekao tu stranu i tjerao ga udesno, pa da vidimo - rekao je nedavno Špaco.
I ko za vraga, eto mu tog Messija.

TO JE POSLASTICA: IBRO PROTIV IBRE
Senijad Ibričić najavio je da će ostati na Poljudu do Barce. Gledat ćemo Ibru protiv Ibrahimovića.

PRAVI PERE JE SPLITSKI PELE
Ma kakav Pere Guardiola: Splićani priznaju samo jednog Peru - Nadovezu, “splitskog Pelea”.

BOJAN KRKIĆ: OVAJ JE ISTI JA!
Mladi Krkić ni ne zna da u splitskoj momčadi ima dvojnika: napadač Ante Vukušić isti je on.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • =DJ= 15.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Th 1950 15.04.2010.

    jao boysa sto su ljubomorni, ma neka je hajduk u kurcu i neka je jadan ,ali vi ste jos jadniji sto ne mozete platiti da vam tko dode i stadion vam je u qurcu ,neka barca dobije hajduk i 10-0 barem će im doći najbolja momčad na svijetu ,zato boysi malo tiše..

  • torca1950 15.04.2010.

    dal je netko rekao da će hajduk dobit barcelonu da se ovuda piše daj supustite se na zemlju itd??? ovaj novinar je __ten,pljuvat ovako HRVATSKI klub...a za debrecen,koda dinamo nije gubio...di ste zadnjih 10 utakmica hajduk-dinamo??

Komentiraj...
Vidi sve komentare