To je to što me zanima!

Villa i Torres najbolji su napadački par na svijetu...

Za tandem Torres - Villa glasalo je 33 posto ljudi, za nijansu su pobijedili ispred Higuaina i Messija. Rooney i Crouch nisu ni bili u konkurenciji
Vidi originalni članak

David Villa i Fernando Torres najbolji su reprezentativni napadački par u izboru FIFE, točnije u izboru posjetitelja njihove službene stranice.
Za tandem Torres-Villa glasalo je 33 posto navijača, a za nijansu su pobijedili ispred Messija i Higuaina. Zanimljivo, Rooney i Crouch nisu ni bili u konkurenciji.
Villa je u 27 kola Primere zabio 17 golova, a Valencija je konačno i objavila da ga na ljeto prodaje. U redu stoje Manchester City i Chelsea. Torres pak zabija kad god se 'sjeti', u Premiershipu je na brojci 16. Španjolska je s njima osvojila Europsko prvenstvo, a Furija je gotovo nepobjediva. U posljednje 23 utakmice izgubili su jednu jedinu utakmicu, protiv SAD-a u polufinalu Kupa konfederacija. Nije ni čudo da su Španjolci glavni favoriti za naslov Svjetskog prvaka u JAR-u.
Inače, ostale glasove su podijelili Čilenaci Humberto Suazo i Alexis Sanchez, Brazilci Robinho i Luis Fabiano,  Urugvajci Diego Forlan i Luis Suarez te Meksikanci Javier Hernandez i Carlos Vela.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Puno Dajem Vladi 23.03.2010.

    a tek napad rooney i owen u najboljim danima :D

  • plavocrni 23.03.2010.

    a kakav bi tek tandem bili Anderson Costa i Papadoupoulos? :D

  • v3c 23.03.2010.

    Salinas - Stoichkov

Komentiraj...
Vidi sve komentare