To je to što me zanima!

Villa: Lijepo je zabijati, ali ovo je ipak samo početak

Nema euforije u španjolskim redovima nakon visoke pobjede protiv Rusije. Euforičan nije ni David Villa, iako je Rusima zabio tri komada
Vidi originalni članak

Zabio sam tri gola i to je sjajno, ali puno je važnije da je momčad ovako kvalitetno startala na Europskom prvenstvu. Važna nam je svaka pobjeda, pa kako ne bi bila ova na otvaranju. No u skupini imamo tri utakmice, gotova je tek prva, mirno je govorio napadač Valencije David Villa nekoliko trenutaka nakon posljednjeg sudačkog zvižduka.
Španjolci su doista odigrali odlično, ali dojam je da su Rusi mogli puno, puno bolje proći. Barem su mogli izbjeći ovako težak poraz.
- Iako sam sretan zbog ove pobjede, pošteno je priznati da smo imali dosta sreće. Pogotovo u prvom poluvremenu, kada nas je Rusija pritisnula i bila jako opasna - mišljenje je pomalo neobičnog španjolskog izbornika Luisa Aragonesa.
- Villa je briljantan! Ali i Torres je sjajan, čim dobije malo prostora iskorištava ga - dodao je Aragones, koji je istog tog Torresa zamijenio u 53. minuti utakmice. I ubacio Cesca Fabregasa, koji bi vjerojatno kod 99 % trenera igrao od prve minute. No ne i kod 70-godišnjeg Aragonesa.
- Svaku našu pogrešku kažnjavali su kontranapadima, znali su kazniti naše jeftine pogreške. Jednostavno smo upali u njihovu zamku. Ostaje mi samo nadati se da će moji igrači učiti iz svojih grešaka - rekao je nakon utakmice ruski izbornik Guus Hiddink.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Knight Cross 11.06.2008.

    David Villa je car! Meni je on najbolji napadac na svijetu on i Torres

Komentiraj...
Vidi sve komentare