To je to što me zanima!

Villa: Vidjet ćete me na terenu brzo i uživat ću kao i do sada

Iako je pred njim dug proces oporavka nakon što je u ponedjeljak operirao slomljenu tibiju lijeve potkoljenice, David Villa (30) nada se da povratak neće čekati predugo
Vidi originalni članak

Procjena je da napadača Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije očekuje između četiri i pet mjeseci oporavka nakon što je prošlog tjedna stradao u prvom poluvremenu polufinalne utakmice Svjetskoga klupskog prvenstva protiv Al-Sadda u Yokohami.

- Uz puno rada i uz puno pomoći ljudi iz okruženja, vidjet ćete me na travnjaku ubrzo. Vidjet ćete me da uživam kao prije -izjavio je Villa za službenu internetsku stranicu novih svjetskih prvaka dodavši.

- Još uvijek se od operacije oporavlja moja glava. Noga se tek mora početi oporavljati. Uistinu se radujem ozdravljenju i povratku nogometu.

Dr. Ramon Cugat, Barcelonin liječnik koji je nadgledao operativni proces, u ponedjeljak je izjavio kako se nada da će ubojiti napadač biti spreman nastupiti na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Aksel Lund Svindal 20.12.2011.

    ili ti na hrvatskom: barcelona je najdosadniji klub na svijetu tko je prije četiri pet godina navijao za njih nitko, sad kad su počeli osvajati trofeje sad svi navijaju za njih. baš ste jadni, daj te malo gledajte utakmice od barcelone u prvom poluvremenu daju tri-čerti gola i onda se cijelo drugo poluvrijeme dodavaju, aova druga momčad ih samo gleda. i ne razumijem tko na uvom svijetu može gledati tu utakmicu i navijat za njih. rađe bi gledao drugu selsku ligu bar se nasniješ, ne ovu dosadu od nogometa

  • IvonaPavelic 20.12.2011.

    neka te tamo di jesi staces u barci kvaris im karijeru... evo malo vise minusa molim ne preko 500

  • user_42221 20.12.2011.

    David Villa Rođen je u regiji Asturiji na sjeveru Španjolske. Njegova profesionalna karijera stavljena je pod znak pitanja kada je u dobi od 9 godina pretrpio teški prijelom natkoljenične kosti, ali zahvaljujući tome što nije bilo nikakvih infekcija potpuno se oporavio. Svoju profesionalnu karijeru započeo je u lokalnom klubu Sporting de Gijón, za koji je debitirao u sezoni 2000./01. Sljedeće sezone je bio je redoviti član prvih jedanaest, postigao 18 pogodaka, a sezonu kasnije zabio je još 20 pogodaka. Nakon što je u samo tri sezone za Gijón postigao 40 pogodaka, otišao je u tada španjolskog prvoligaša Reala iz Zaragoze. U svojoj prvoj sezoni u La Ligi postigao je 18 pogodaka, a Zaragozu je odveo u finale Španjolskog kupa u kojem su slavili protiv madridskog Reala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare