To je to što me zanima!

Villas-Boas: Levy mi je rekao da Luka potpisuje za par dana

Levy mi je potvrdio da su razgovori u tijeku. Došlo je i do određenog napretka i sve bi moglo biti riješeno u sljedećih nekoliko dana, obznanio je menadžer Tottenhama
Vidi originalni članak

Još je jednom na konferenciji za novinare menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas bio primoran govoriti o situaciji oko hrvatskog nogometaša Luke Modrića.

Već tjednima 26-godišnji veznjak trenira odvojeno od suigrača i čeka da se realizira transfer u Real Madrid. Odlazak u španjolsku prijestolnicu još nije dočekao, a premda se prijelazni rok bliži kraju, još uvijek nije isključeno da će dva kluba postići dogovor.

- Situacija oko Luke Modrića je u rukama predsjednika Daniela Levyja koji mi je potvrdio da su razgovori u tijeku. Došlo je i do određenog napretka i sve bi moglo biti riješeno u sljedećih nekoliko dana. Luka nastavlja trenirati odvojeno i pretpostavljam da će biti tako do kraja prijelaznog roka - rekao je Villas-Boas u današnjem razgovoru s predstavnicima medija.

Opovrgnuo je mladi portugalski stručnjak da Tottenham lovi Leandrea Damiaa iz Internacionala i Williana iz Šahtara, premda nije skrivao da obojicu Brazilaca iznimno cijeni.

- Leandro je fantastičan igrač. Išao sam ga gledati u Brazil u danima kad sam bio bez posla. Jasno je da je dobar, dobar igrač, ali u ovom trenutku nam nije meta budući da smo dovođenjem Emmanuela Adebayora zatvorili napadačku liniju.

- Što se tiče Williana, nismo poslali ponudu Šahtaru. Za njega sam bio zainteresiran prošle godine, radi se o iznimno talentiranom igraču. No, ne bih želio duboko ulaziti u ovo pitanje jer smatram da bi to bilo nepošteno prema Šahtaru s kojim imam dobre odnose.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • mm12m 24.08.2012.

    Pošto je kila paradajza ?

  • krabat 24.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • GERONIMO CFC 24.08.2012.

    bla, bla, bla, bla..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare