To je to što me zanima!

Villas-Boas: Povratak Josea bi bio odlična stvar za našu ligu...

Mourinho je jasno poručio da se želi vratiti. Mislim da bi to bilo odlično za sve nas koji radimo u engleskoj nogometnoj ligi. Pa on je vodeći trener svijeta, kaže AVB
Vidi originalni članak

Portugalski trener na klupi Tottenhama, Andre Villas-Boas, poručio je kako bi volio da se njegov slavni sunarodnjak Jose Mourinho vrati u Premiership.

Sve je više nagađanja da će Mourinho na kraju ove sezone napustiti Real Madrid, a njegova nedavna izjava da bi se mogao vratiti u klub koji je već ranije trenirao, otvara mogućnost da će od ljeta ponovno voditi Chelsea. 

Engleski mediji puno prostora posvećuju ovoj temi, a u petak je i Villas-Boas na konferenciji za novinare dao mišljenje o mogućem Mourinhovom povratku.

- Mourinho je vodeći trener u svijetu, a Premiership i dalje privlači najbolje svjetske nogometaše. Kad bi uspjela privući i Josea, a on je jasno poručio da se jednoga dana želi vratiti u Englesku, mislim da bi to bilo odlično za sve - kazao je Villas-Boas koji je svojedobno bio pomoćnik Mourinhu u Portu, Chelseaju i Interu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Frenkyy 30.03.2013.

    Bila bi odlična stvar i za španjolsku ligu!!!!!

  • NIKE 29.03.2013.

    dolazak Mourinha u Chelsea je za taj klub stopostotni dobitak,jer smiješi se jedan trofej nagodinu sigurno,ako ne to barem dobra igra i rezultati.Velika je šteta za Real ,odlazak Mourinha jer cijeli se sistem postavio nad Mourinhom i mnogi su igrači Reala dobili strašno puno toga u svojoj formi pod njegovom komandom.Nezz ako će napustiti Real to će biti sigurno Chelsea.

  • WOMANIZER 29.03.2013.

    bilo bi, ali ne! ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare