To je to što me zanima!

Vinarija časti Raketu! U znak zahvale poklonili mu - vinograd

'Raketa' je sada na zasluženom odmoru s obitelji, a čestitke i darovi stižu i dalje. Tako je Vinarija Povratak iz Žepča, rodnog mjesta njegove majke, odlučila nogometašu Barcelone darovati - vinograd
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić bio je jedan od ključnih igrača hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Posebno je oduševio mirnoćom u pucanju odlučujućeg penala, i to dvaput.

'Raketa' je sada na zasluženom odmoru s obitelji, a čestitke i darovi stižu i dalje. Tako je Vinarija Povratak iz Žepča, rodnog mjesta njegove majke, odlučila nogometašu Barcelone darovati - vinograd.

- Ponosni na sjajne rezultate koje je postigao Ivan Rakitić tijekom svoje nogometna karijere a posebice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Vinarija Povratak je odlučila darovati vinograd obitelji Rakitić, na njihovoj obiteljskom zemljištu u Ponijevu - objavila je vinarija na svojoj Facebook stranici.

- Prije nekoliko dana smo posjetili obitelj, razmijenili darove i dogovorili daljnje korake potrebne za realizaciju ovog projekta. To je najmanje što smo mogli darovati Ivanu i obitelji Rakitić, u znak zahvale za promoviranje našeg žepačkog kraja.

VIDI OVO! Ove stvari o Domagoju Vidi sigurno niste znali!

Idi na 24sata

Komentari 16

  • blaz-toni 27.07.2018.

    Posušile ti se sve

  • It's kišing 27.07.2018.

    Ako niste znali Rakitić je davno financirao dječje igralište u rodnom kraju njegove majke...

  • _Varešak_ 27.07.2018.

    Para na paru .. na fukaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare