To je to što me zanima!

Vinicius psovao majku Bartri: Tri puta ju je nazvao kur***!

Nekoliko puta sam mu rekao da ustane, da je stalno na travnjaku, a onda je pokazao da me ne poštuje. Treba se naučiti ponašanju od svojih suigrača iz Reala, prozvao je talentiranog Viniciusa Bartra
Vidi originalni članak

Vinicius mi je opsovao majku, rekao je Marc Bartra nakon utakmice Real Madrida i Betisa (2-1).

Kraljevski je klub u nedjelju slavio u gostima, sjajan gol je zabio naš Luka Modrić, a Brazilac talentirani Vinicius Junior je odigrao čitavu utakmicu.

Iako je trener Santiago Solari zadovoljan njegovom igrom, pa Brazilac je istisnuo iz sastava čak i Marca Asensija i Isca, Katalonac u dresu Betisa Marc Bartra nije bio impresioniran. Štoviše, žestoko je kritizirao 18-godišnjaka.

Real ga platio 61 milijun, a on protivnicima psuje majku

- Nekoliko puta sam mu rekao da ustane, da je stalno na travnjaku, a onda je pokazao da me ne poštuje. Triput me je nazvao kur***** sinom, opsovao mi je majku - rekao je novinarima nakon utakmice Španjolac.

- Jako je mlad i treba naučiti kako se ponašati od svojih suigrača iz Reala - dodao je Bartra.

Bartra je dijete Barcelone, a 2016. godine Katalonci su ga prodali Borussiji Dortmund. Prošloga siječnja se vratio u Španjolsku, u dres Real Betisa.

Vinicius Junior je od ljetos u Realu, a kraljevi su Flamengu platili 61 milijun eura s bonusima. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mestar 14.01.2019.

    Kakav klub takav i odgoj jer im je sve dozvoljeno u premijeri isto kao kod nas u jednom klubu mozes sve radit da ne budes kaznjen dok u ostalim ne trebas bit ni kriv da te kazne.Zato Katolonci hoce da se odcjepe isto jer ih tretiraju kao Hrvate i ostale u bivsoj propaloj tvorevini.

  • DraženČičak-GTi 14.01.2019.

    Brz i bezobrazan

  • Istjerivacpravde 14.01.2019.

    Strasno!!!. Da netko nekome opsuje majku na utakmici. Ne mogu vjerovati. Ahahahaha kakvi se clanci sve objavljuju po ovim portalima, neces ti velike stvari jedan igrač psuje drugome. Pa jel postoji jedna utakmica u povijesti nogometa bez ijedne psovke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare