To je to što me zanima!

Vinicius hrvačkim zahvatom srušio De Jonga, sudac priznao da mu je oprostio crveni karton?

Eder, slušaj me, ovo je faul za crveni, razumiješ? Uhvatio ga je za vrat i onda ga bacio na pod, navodno je rekao sudac Montero igraču Reala Ederu Militau
Vidi originalni članak

Barcelona je i bez najvećih zvijezda pobijedila Real Madrid (1-0) u prvoj utakmici polufinala Kupa i stekla lijepu prednost uoči uzvrata na Camp Nou.

Nije to bio El Clasico koji je prštao od lepršave i atraktivne igre, maestralnih poteza i golova, pobjednika je presudio autogol Militaa u 26. minuti. Barcelona je u Madrid došla bez Pedrija, Dembelea i Lewandowskog, Real je bio favorit, ali to baš i nije pokazao na terenu pa Xavi i njegova momčad mogu zadovoljno trljati rukama uoči uzvrata.

Naravno, kada je riječ o El Clasico, ne može proći nijedna utakmica da se ne priča o suđenju. Navijači Barcelone ogorčeni su na suca Josea Luisa Montera koji je propustio pokazati crveni karton Junioru Viniciusu, iako je i sam priznao da je bio prekršaj za crveni?!

Video pogledajte OVDJE

Vinicius se sucu unosio u lice

Brazilski nogometaš uhvatio je za vrat Frenkieja de Jonga i MMA zahvatom ga oborio na pod. Sudac mu je pokazao žuti karton, a Vinicius je poludio na to. Unosio mu se u lice i derao se na njega, a skočio je i suigrač Eder Militao. Tražio je od suca objašnjenje zašto je to žuti karton, a Montero mu je, kako pišu španjolski mediji, navodno odgovorio:

- Eder, slušaj me, ovo je faul za crveni, razumiješ? Uhvatio ga je za vrat i onda ga bacio na pod - rekao je sudac i tako priznao da je Realu oprostio crveni karton.

A mogao ga je pokazati. Ako ne zbog grubog prekršaja, onda je zbog nesportskog ponašanja i unošenja u lice zaslužio možda i drugi žuti. Kako god bilo, Vinicius je 'preživio', ali ništa dobroga nije donio Realu u ovoj utakmici. Samo nedugo nakon tog prekršaja Militao je zabio autogol i osigurao Barci prednost uoči uzvrata. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • MaliCrniOdIvanaSam 04.03.2023.

    Nemojte, pa Vini je samo frustriran jer ne moze naci izlaz iz Araujovog dzepa.

  • BROKRO 04.03.2023.

    ne ovo nije za crveni , vec ovaj je njega prije hvatao tako da je vec bio u polozaju tijela da ga samo zavrne prema dole ako onda oboica po zuti!

  • aciviij 03.03.2023.

    A De Jong je u ovoj situacija naravno nevinašce koje apsolutno ništa nije napravilo. Dok su padali na tlo, De Jong je Vinicusa s obje ruke držao da mu ne može pobjeći. Da ga nije držao s obje ruke ne bi ni pao.. Sve je s tim držanjem i počelo... ali Vinicus je za suca, koji se prije utakmice grli s Busquetsom i Barcelonine navijače isključivi krivac koji zaslužuje crveni,, a De Jong koji je napravio faul za žuti (čvrsto držanje s obje ruke) je nevinašce ... kao i svi ostali Barcini igrači koji trče za sucem kada svira faul protiv njih, a umiru kada ih protivnik samo pipne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare