To je to što me zanima!

Vinkovčani još bez pobjede u 2018.! Ni Rudešane nisu dobili

Prošlo je tri i pol mjeseca otkako je Cibalia posljednji put pobijedila u HNL-u, a crni niz nije mogla prekinuti ni protiv "fenjeraša" Rudeša, koji joj je uzeo bod s novim Španjolcem na klupi
Vidi originalni članak

Nogometaši Cibalije i Rudeša remizirali su 1-1 u odgođenoj utakmici 23. kola HNL-a, derbiju začelja na Gradskom stadionu u Vinkovcima. Zagrepčani su tako osvojili bod u debiju novog trenera Joséa Manuela Aire.

Momčad Mladena Bartolovića tako je nastavila negativan niz u domaćem prvenstvu, bila joj je to već šesta utakmica bez pobjede. Zadnji put Vinkovčani su pobijedili 3. prosinca prošle godine, na gostovanju kod Lokomotive (3-1).

Nebeskoplavi su bili bliže pobjedi, vodili su golom Josipa Barišića iz 55. minute koji je lijepo primio loptu, riješio se Tonija Borevkovića i u padu volejem ljevicom pogodio donji desni kut gola Josipa Čondrića.

>>> Gol Cibalije pogledajte OVDJE.

RASTE PRITISAK NA ZEKIĆA I Inter otkinuo bodove Osijeku: Milović zabio pa dobio crveni...

Vodstvo Cibalije nije dugo trajalo, samo pet minuta potom Karlo Lulić proigrao je Karla Kamenara na lijevj strani, on je uposlio Marija Budimira koji je zaobišao domaćeg golmana Ivana Brkića i iz mrtvog kuta, uz pomoć neuspješnog bloka Frane Ikića, postavio konačnih 1-1.

>>> Gol Rudeša pogledajte OVDJE.

Razlika između ova dva kluba na dnu ljestvice tako ostaje tri boda, pri čemu je Rudeš posljednji. Za vikend Vinkovčani gostuju kod Rijeke (nedjelja, 17 sati), a Rudeš kod Dinama (subota, 17 sati).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cinquina 14.03.2018.

    Jedino sa osijekom može i igrati...jedni i drugi blagi užas

  • Povraćotina 14.03.2018.

    Cibalija može pobijediti samo smiješni Osijek

Komentiraj...
Vidi sve komentare