To je to što me zanima!

'Viole' se potukle u Sarajevu: Vikali 'nož, žica, Srebrenica'

Utakmica 2. pretkola LP-a između Željezničara i Maribora imala je uvertiru ispred sarajevske katedrale. Ozlijeđeno je 10 ljudi, a sve je bilo izazvano provokacijom
Vidi originalni članak

Uoči večerašnje uzvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka između Željezničara i Maribora na ulicama Sarajeva u podne dogodila se tučnjava između navijača domaće i gostujuće momčadi.

Sukob se dogodio ispred sarajevske katedrale, a prema dostupnim informacijama u tučnjavi je ozlijeđeno desetak ljudi, većinom 'viola', navijača Maribora. 

Prema izjavama očevidaca, sukob su isprovocirali gostujući navijači iz Maribora koji su skandirali "Nož, žica, Srebrenica" i uzvikivali parole koje veličaju ratne zločince, nakon čega su počeli prevrtati stolove u kafićima. Letjele su čaše, stolice, pepeljare, a navodno su pogođeni i slučajni prolaznici.

Razjarenim slovenskim navijačima najprije su se suprotstavili gosti kafića, nakon čega je pristigla i grupa navijača Željezničara te su se sukobili. Veći sukob spriječila je policija koja je uz dva ozlijeđena policajca i oštećeno službeno vozilo uspjela razdvojiti navijače. Gostujući navijači su potom sklonjeni u obližnji trgovački centar odakle su ih sproveli do stadiona na kojem će vjerojatno čekati početak utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • UblehaBa 25.07.2012.

    Slovenci..............

  • RavneBrcko 25.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gorski1 24.07.2012.

    gamad smrdljiva , nisu ni osjetili rata i strahote , podvili repove , a sad vicu o nozu i zici , neka to kazu majkama sto su im cetnici sinove pobili , onima sto su bracu i oceve izgubili , zar su sa tim u sarajevo dosli , da su sarajlije neke od njih i podavili , nebi mi nimalo zao bilo jer su to i zasluzili , izrod ljudski , znam da ih se i najveci dio slovenaca stidi - ako su to uopce i bili slovenci , nevjerujem , srpski provokatori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare