To je to što me zanima!

Višak u napadu: Morat će Kramarić ići u Lokomotivu

Andrej Kramarić jedan je od velikih Dinamovih talenata, no dolazak Papadopoulosa i ostanak Mandžukića zatvorio mu je mjesto u momčadi
Vidi originalni članak

Dolaskom Papadopoulosa i ostankom Mandžukića u Dinamu je višak napadač. Osim dvojca koji ima osigurano mjesto u napadu, tu su još Slepička, Tadić, Sivonjić i Kramarić.
Češki napadač ozlijeđen je i nakon priprema bit će u najtežoj situaciji. No svejedno Jurčić ima previše napadača. Iako je na prvom dijelu priprema mladi Kramarić (18) bio sjajan, najbliži je izlaznim vratima, odnosno povratku u Lokomotivu. Odmah do njega je Tadić, već je dugo u Dinamu, ali daleko je od prve momčadi, uglavnom je na klupi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • miki1988 03.07.2009.

    Ma ljudi, Tadića treba protjerat iz kluba kao i one koji su ga doveli u klub, znači Mamić & co. i dovest fino Bobana, Žutog, Stanića i Šukera u klub i napraviti klub koji se neće brukat po Europi i koji će se oslanjati na svojepomladke a ne kupovati tamo neke strance...

  • nixxx 03.07.2009.

    Zato se veliki klubovi razlikuju od naših malih!!!! Naši treneri nemaju muda uvesti mlade igrače i jeb.... protivniku sve po spisku. Casillas je počeo sa 16 braniti ligu prvaka, a kod nas je golman s 25 godina premlad. Jaoooo, bože, hoće li tko više shvatiti! Fabergas već 4 godine igra u Arsenalu, s 22 godine je kapetan, ja ne mogu vjerovati da niti jedan trener nema muda dati mladome igraču šansu. Neka odigra 10 utakmica u kontinuitetu da se vidi jel faca ili nije i gotovo.

  • VezanIPriveden 03.07.2009.

    Tadića i SlePIČKU u lokomotivu ili sesvete....andrej je odličan igrat....tadić očajan....

Komentiraj...
Vidi sve komentare