To je to što me zanima!

Više ga ni Rafa ne želi trpjeti: Fernando Torres seli na klupu

Stotine milijuna je vrijedan, ali Manchester City nije pobijedio u zadnje tri ligaške utakmice. Posljednji put to je doživio 2009. godine. Danas igra protiv Chelseaja
Vidi originalni članak

Cilj nam je osvojiti drugo mjesto, a za to moramo pobijediti City u ovoj utakmici. Nemamo više pravo na prosipanje bodova da ne bismo na kraju ostali i bez Lige prvaka, rekao je trener Chelseaja Benitez.

U posljednja tri gostovanja na Etihadu Chelsea nije uspio osvojiti ni bod. Jedanput je od Cityja izgubio 1-0, dvaput po 2-1, s tim da je u obje utakmice Chelsea vodio 1-0, ali na kraju ostao bez bodova.

No za takav scenarij su ove sezone eksperti. Čak 14 bodova su prosuli nakon što su poveli.

Uoči današnjeg derbija (14.30) Rafa Benitez najavio je nekoliko promjena u momčadi nakon što je Chelsea na jedvite jade uspio izvući bod protiv Sparte iz Praga.

Izgubio je i on živce s Fernandom Torresom, koji je u spomenutoj utakmici promašio sedam prilika, i zamijenit će ga Demba Ba.

City? Ni njemu ne ide bajno. U seriji je od tri utakmice bez pobjede, prvi put nakon 2009. godine.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • KristinaTorres9 25.02.2013.

    E ovako da ja sad svim kretenima i idijotima koji mrze Torresa i pljuju po njemu kažem nešto...malo njih zna cijelu istinu ni ne žele je znati bolje je pljuvati po njemu nego vidjeti i cuti istinu...ovako on je 2009-2010 godine u 4 mj operiro 2 puta koljeno...zašto 2 puta??zaštoo?? ee ovako zato što kad je prvi puta operiro koljeno su ga terali da se brže oporavi jer ga je tim trebao davali su mu inekcije rekli su mu da se može vratiti nogometu LAGALI SU MUUU onda kad je dobio novu ozljedu koljena opet je morao ici na operaaciju...i onda mj dana nakon operacije OPET SU MU LAGALI DA MOŽE IGRATI...zaštoo su mu lagali?? jer su ga trebaaa...na Svjetskom Prvenstvu u zadnjoj utakmici se opet ozljedio...ali naravno opet su mu davali inekcije svaku jebenu utakmicu je igrao pod bolovima aa za to je sve kriv LIVERPOOL stvarno nikad nisam mrzila ljude ali trenutno liverpool i ljude koji pljuju po njemu mrzim najviše na svijetu...vecina njih nezna da i dan danas igra pod inekcijama i bolovima...Srećo ne daj se uz tebe sam ma da to ne znaš uvijek cu te braniti i biti uz tebe i nikome necu dati da pljuje po tebi jer si me ti naucio šta je sreća obožavam te ♥

  • ivanzap 24.02.2013.

    hvala h*** i da on ode na klupu digo mi zivce posljedni 2 godina

  • kapitalist86 24.02.2013.

    Mamicu mi cekamo,torres bi bio kapitalac..salji ponudu odmah!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare