To je to što me zanima!

Više od 2000 Riječana zapjevat će u Mozartovu gradu večeras

Kladionice ne vjeruju Rijeci, čak je i podcjenjuju. Na pobjedu Rijeke koeficijent je 5.00, remi je vrednovan na 3.50 dok je na pobjedu Salzburga 1.60. Samo motiv više za Rijeku i njezinu vojsku navijača
Vidi originalni članak

Većina stiže autobusima, njih oko 800 u organizaciji Armade, dio se odlučio na put kombijima i automobila, neki su se probili do hotela i družili se s igračima na dan utakmice. Za Rijeku će na Red Bull Areni u Salzburgu navijati preko 2000 ljudi.

Do utorka u 13 sati na Rujevici su prodali 1700 ulaznica za dva gostujuća sektorau Mozartovu gradu gdje Rijeka igra prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka (18.45 sati).

Kladionice ne vjeruju Rijeci

Na dan utakmice ulaznice se mogu kupiti i na Red Bull Areni, a riječki navijači okupit će se u središtu Salzburga u 14 sati, na Residentplatzu odakle će u korteu krenuti prema stadionu kao što su to radili u Lyonu, Sevilli, Stuttgartu...

Kladionice ne vjeruju Rijeci, čak je pomalo i podcjenjuju. Na pobjedu Rijeke koeficijent je 5.00, remi je vrednovan na 3.50 dok je na pobjedu Salzburga 1.60.

Može li Rijeka dobiti?
 
 
 
 
 
 

Salzburg je zadnje četiri godine prvak Austrije, dolaskom Red Bulla klub je dobio potrebnu financijsku injekciju, ali novci ne čine momčad, a upravo je to Rijeka.

Momčad je to koja je, ako ćemo gledati individualno, lošije igrače od Dinama pa je isti taj Dinamo nadigrala, u nekim derbijima i pregazila. Uz sav respekt prema Austrijancima, Salzburg nije klub od kojeg bi Riječanima trebala klecati koljena. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Invictus_Zagreb 26.07.2017.

    hahahaha.. joj ova rijeka smijesan klub.. misli proci salzburg.. molite Boga da vas ne osramote

  • Jole41 26.07.2017.

    Ajmo Rijeeka ajmo Armada kao nekad u Stuttgartu ....odakle Vas upravo i pozdravljam. 👍😘

  • qracodovce 26.07.2017.

    Pa ne bi išao gledati pikanje lopte po ledini.... ni da mi je sve plaćeno, a kamoli da ja moram nešto platiti!!! Nevjerojatno!!! Neradnici i zgubidani!

Komentiraj...
Vidi sve komentare