To je to što me zanima!

Više od 8000 zaposlenika trči u četiri najveća hrvatska grada

MAGENTA 1 B2B RUN u četvrtom izdanju ove će godine u četiri grada okupiti najveći broj sudionika iz poslovne zajednice. Sve počinje u Splitu, 10. svibnja, preko Rijeke i Osijeka, a završava 13. rujna u Zagrebu
Vidi originalni članak

MAGENTA 1 B2B RUN, najveće poslovno okupljanje zaposlenika hrvatskih tvrtki održat će se četvrtu godinu zaredom u četiri najveća hrvatska grada. Starta u Splitu 10. svibnja, nakon čega slijede natjecanja u Rijeci i Osijeku (24. svibnja i 14. lipnja), dok je završno i najveće okupljanje planirano u Zagrebu 13. rujna. 

Poslovna se kultura danas smatra kompetitivnom prednošću, stoga ne iznenađuje i veliki odaziv tvrtki na  ovo poslovno-sportsko druženje koje će ove godine okupiti više od 8000 sudionika. MAGENTA 1 B2B RUN namijenjen je zaposlenicima privatnih i javnih tvrtki prijavljenih na području Hrvatske.

Prošle godine je svojih pet kilometara istrčalo 6500 zaposlenika iz više od 400 tvrtki, čime je potvrđen status MAGENTA 1 B2B RUN-a kao događanja koje okuplja najveći broj zaposlenika u Hrvatskoj, potiče unaprjeđenje poslovne kulture te pospješuje međusobnu komunikaciju i osjećaj zadovoljstva.

Tvrtke iz cijele Hrvatske koje žele uključiti svoje zaposlenike mogu se prijaviti na službenoj MAGENTA 1 B2B RUN internetskoj stranici. Cijena startnine iznosi 150,00 kn + PDV. Za one koji nisu sigurni mogu li pretrčati svojih prvih pet kilometara, ove će godine prvi puta biti organizirani i MAGENTA 1 B2B RUN treninzi koje će voditi educirani treneri i trkači-ambasadori. Sponzor je Hrvatski Telekom.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare