To je to što me zanima!

Vitalij Kličko lako obranio svjetsku titulu s Arreolom

Ukrajinski gorostas dominirao je cijelim mečom, sve dok trener njegova protivnika nije zatražio prekid meča prije početka pretposljednje runde
Vidi originalni članak

Ukrajinski boksač Vitalij Kličko (38) obranio je naslov svjetskog teškaškog prvaka po WBC verziji u meču protiv Amerikanca Crisa Arreole. Borba je održana u Staples Centru (Los Angeles), a okončana je prekidom krajem desete runde na zahtjev kuta u kojem se nalazio izazivač meksičkog porijekla.  Lice deset godina mlađeg borca već je u uvodnim rundama pretrpjelo niz teških udaraca, a ukrajinski razarač neumoljivo je preko izazivačeva lica krčio svoj put do pobjede koja nije niti u jednom trenutku dolazila u pitanje. Arreolin trener Henry Ramirez, suočen s nemoći svojeg pulena, shvatio je kamo sve vodi i prije početka jedanaeste runde zabranio Amerikancu povratak u ring.
- Kličko ga je previše kažnjavao. Kada sam mu rekao da ću prekinuti borbu, bio je bijesan - kazao je Ramirez, čiji je pulen uživao podršku većeg dijela dvorane. Ipak, malo mu je ona značila u jednoj od boljih predstava ukrajinskog boksača koji je uputio 301 precizan udarac u tijelo i lice svog protivnika.
- Iznenadilo me što se nije vratio u ring. Bio je ovo dobar meč, ali takvog sam i očekivao. Svjestan sam bio da ga dobro pogađam, no njegova je brada uistinu čvrsta. Dobar je borac - kazao je pobjednik meča.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • NOMEN EST OMEN 28.09.2009.

    Meč su gledali snagatori Mike Tyson i Arnold S. ... ahahaha ... nego tko je to pokraj Arnolda ... hahaha

  • panta-rei 27.09.2009.

    Kličko se nije pošteno ni uznojio. Dobro je komentator rekao: mexikanac nema ni t od tehnike. Na što je boks spao. Kličku svaka čast. Ima i tehniku i taktiku.

  • acmilan 27.09.2009.

    Odkad su bivsi SSSR-ovci presli s amaterskog na profi boks nema vise amerikanaca niti ikog drugog, sve federacije drze oni. pa normalno, kad imaju boksere koji su 2 i vise visoki. jedino bi tu tyson mogao nesto vise da uradi, ali tesko protiv vitalija, a sa mladjim bratom bi imao sanse. jos kad bi kubanci presli na profi boks, ovi ostali bi jos vise nestali. roki marciano je jedini koji nije izgubio ni jednu borbu, a vitalij je jedini koji nije izgubio borbu na \"normalan\" nacin. ima 2 poraza i oba je predao zbog ozljeda, a u trenutku predaja je oba puta bio bilji u bodovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare