To je to što me zanima!

Vitalij Kličko obranio WBC naslov, Johnson u bunkeru

Ukrajinac je na bodove dobio Kevina Johnsona i obranio naslov svjetskog prvaka. Johnson tijekom cijeloga meča nije ozbiljnije napao prvaka Klička
Vidi originalni članak

Let's get ready to rumble, povikao je slavni najavljivač Michael Buffer. I istoga trenutka Kevin Johnson je otišao u totalnu defenzivu. Amerikanac je bahato prijetio u najavi borbe, ali u ring je izgledao poput uplašenog djeteta. Sklanjao se pred Kličkovim naletima, naslanjao se na konopce i tek tu i tamo pokušao uputiti poneki udarac. Uglavnom nije uspijevao, ali ni Kličko nije mogao do njegove brade. I tako dvanaest rundi, dvanaest puta po tri minute dosade... Nogometnim jezikom, 28-godišnji Johnson je meč proveo - u bunkeru.
U završnici meča, u kojem su pobjednika proglasili suci, Johnson je provocirao Klička, pozivao ga da ga udari. Kličko je prihvatio igru, pokazao da i on zna biti bahat, ali završni gong prekinuo je ovu neobičnu situaciju. I, nakon svega, dečki su se umalo - potukli?! Zvuči bizarno, ipak se radi o boksačkom meču, ali tako je doista izgledalo.
- Smiri se, smiri se - govorio je Johnsonu Vladimir Kličko, koji je bio u kutu brata Vitalija i ušao u ring čim je meč završio. Johnson se samo nervozno okrenuo i otišao u svoj kut...
Suci su bili jednoglasni, odlučili su da je Vitalij došao do 39. pobjede u karijeri, no Johnson je tek drugi koji je uspio doći do sudačke odluke. Kako je izgledao na kraju, i to mu je bilo dovoljno. Gledateljima u PostFinance Areni u švicarskom Bernu baš i nije, budući da je njih 17.000 usred meča počelo - zviždati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ChromE_1 13.12.2009.

    Gledo sam napetije partije šaha....

  • lobotomix 13.12.2009.

    veću kukavicu u profi boksu nisam vidio! treba mu zabraniti da ikad više bude izazivač.

  • dusansk 13.12.2009.

    a kako da je kličko išta mogao i pokazati kad je ovaj crni bio u \"bunkeru\"...???

Komentiraj...
Vidi sve komentare