To je to što me zanima!

Vitalij: David Haye me uvrijedio i sad ga samo želim nokautirati

Haye je nabolji borac – u lamatanju jezikom. Adamek je najbolji boksač na svijetu, ali ne u superteškoj kategoriji, osvrnuo se Vitalij na Hayea i Tomasza Adameka
Vidi originalni članak

Nakon što je obranio boksački WBC naslov prvaka tehničkim nokautom u 10. rundi borbe protiv poljskog izazivača Tomasza Adameka, Vitalij Kličko odgovorio je Britancu Davidu Hayeu koji je dan ranije izjavio da želi borbu s jednim od braće.

Četrdesetogodišnji Kličko je u potpunosti deklasirao Adameka u njegovoj rodnoj Poljskoj, nakon čega je izjavio da sada želi obračun protiv Davida Hayea, boksača kojeg je njegov brat Vladimir porazio u srpnju ove godine jednoglasnom sudačkom odlukom. Haye je dan uoči Kličkove borbe s Poljakom izjavio da će odgoditi odluku o povlačenju ako mu jedan od braće pruži priliku za novu borbu.

- Haye je nabolji borac – u lamatanju jezikom. Želim se s njime boriti, jer me kao osobu duboko povrijedio i zato ga želim nokautirati – rekao je Vitalij.

Haye se prilikom jedne press-konferencije 2009. godine pojavio u majci na kojoj je bila slika njega u ringu kako drži odrubljene glave obojice braće. Vitalij je nakon borbe pohvalio Adamekovu izvedbu, ali je rekao da je poljski boksač pogriješio što se upustio u meč s njim.

- Tomasz je najbolji boksač na svijetu, ali ne u superteškoj kategoriji. Bila je greška pristati na ovaj dvoboj – rekao je WBC prvak Kličko.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Klet 02.10.2011.

    ovo više nema veze sa boksom,svaka čast boksu kao plemenitom sportu ali traži se i atraktivnost,današnji boks sa bračom Klicko nema veze sa atraktivnošču i borbom,jedva čekam da ih netko sravni sa zemljom,naravno u ringu.

  • Slava Njemu 17.09.2011.

    kako mi se gade ovi napuhanci,braca klicko... laka je braniti titule kad biras najslabije na svijetu boksace i kad trenutacno ni nema nekih jakih....! pa di su kreteni bili kada su harali stvarno pravi boksaci kao tyson,hollyfield ,lewis itd...,u to vrijeme nisam cuo za njih. Oboje su djubrad od ljudi

  • bolitek 17.09.2011.

    dajte meni posao da vam odrzavam rubriku "FIGHT CLUB", sramotno je da skoro nista ne pisete!

Komentiraj...
Vidi sve komentare