To je to što me zanima!

Vjera ispred nogometa: Postit će čak 18 sati uoči finala LP...

Navijači su zabrinuti zbog takvog režima. Egipatski savez je zaposlio stručnjake koji će se brinuti da Salah i ekipa pružaju najbolje predstave na Svjetskom prvenstvu u Rusiji...
Vidi originalni članak

Ostala su još tri dana do događaja godine u klupskom nogometu - finala Lige prvaka. Igrači Real Madrida i Liverpoola obavljaju posljednje pripreme, no za dvojicu igrača Redsa naredni period predstavlja još veći izazov.

Naime, Mohamed Salah i Sadio Mane pokoravaju se ramazanskom postu, što je obaveza svih muslimana. Na dan utakmice postit će 18 sati:

- Sigurno ću postiti. Postit ću svih 30 dana. Svi ovi uspjesi koje postižem predodređeni su mi Allahovom mudrošću - izjavio je Salah.

Navijači su zabrinuti zbog takvog režima. Egipatski savez je zaposlio stručnjake koji će se brinuti da Salah i ekipa pružaju najbolje predstave u Rusiji:

- Promatrat ćemo njihovu prehranu i san te se nadamo da post neće jako utjecati na njih. Neće biti lako tijekom treninga, no to je religija, ja ih ne mogu priječiti da slave Ramazan - izjavio je izbornik egipatske reprezentacije Hector Cuper.
 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • statebriga1312 24.05.2018.

    Jedno je biti vernik a drugo fanatik

  • liverpool10 24.05.2018.

    Nije im jasno da grijeh ide iz usta a ne u usta

  • 1955 24.05.2018.

    Dati im špeka,bijelog luka i da vidiš snagu ! Kako su Kostelići !

Komentiraj...
Vidi sve komentare