To je to što me zanima!

Vjera, volja, želja: Nakon dva loma noge - tetoviran

Mladen Pelaić proveo je 18 mjeseci na terapiji, u tom je razdoblju prošao nekoliko operacija. Sada se vratio s puno želje i s tetovažom na glagoljici
Vidi originalni članak

Osamnaest mjeseci nakon prvog, a deset nakon drugog loma noge, Mladen Pelaić je u četvrtak konačno odradio trening na Poljudu. Govorio je kako je željan nogometa, da jedva čeka povratak, izgledao je kao sretan čovjek. Kondicijski trener Duje Poljak vjeruje da će biti spreman za početak priprema za proljetni dio sezone, život iz Pelaićevih očiju izgleda sve ljepše... Ali teško će igrač Hajduka zaboraviti tih teških 18 mjeseci. Trpio je bolove, vraćao se na početak, ponovno lomio nogu, mučio se s infekcijama nakon operacije. I zato danas na licu nosi širok osmijeh čim obuje kopačke i potrči.
Negdje tijekom svih tih muka Pelaić je odlučio izraditi tetovažu kao podsjetnik na sve što je prošao. Na lijevoj potkoljenici, napisano na glagoljici, stoji "vjera, želja, volja".
- To je postao moj slogan, moto koji mi je pomogao da prebrodim sve ovo što sam prošao od loma noge do povratka na teren - rekao je Pelaić. Dugo je bio izvan Splita, oporavljao se u roditeljskom domu u Zagrebu.
- Hvala svima koji su mi pomogli i podržavali me, pogotovo obitelji i djevojci Marijani - istaknuo je tetovirani Pelaić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • olnada 06.11.2009.

    Ako je to nacin da nadje snage za dalje,zasto ne.Ne boli nikoga,ili!?

  • 20bucks 06.11.2009.

    hhhhhh ja govorim o tetovaži tj. o sadržaju iste i ostajem pri tome da ljudi tetoviraju svakakve gluposti pa je tako i taj lik učinio glupost! ...a za ostalo me boli briga šta je on mogao ili nije. ok?

  • Puno Dajem Vladi 06.11.2009.

    za mene je pelaić nula od igrača,nema nikakve tehnike niti brzine,ko osobu san ga upozna i stvarno je dobar čovik ali nogomet nije za njega pogotovo nakon dva loma iste noge

Komentiraj...
Vidi sve komentare