To je to što me zanima!

Vladavina braće Kličko traje i dalje: Vladimir obranio naslov

Vladimir Kličko obranio je naslov prvaka u teškoj kategoriji u Bernu. Slavio je protiv američkog boksača Tonyja Thompsona (40) i to prekidom u šestoj rundi borbe...
Vidi originalni članak

Leći će u prvih pet rundi, rekao je trener Vladimira Klička uoči meča obrane naslova u teškoj kategoriji protiv američkog boksača Tonyja Thompsona (40).

Pogriješio je Emanuel Steward za jednu rundu. Njegov je borac slavio protiv Amerikanca prekidom u šestoj rundi meča u švicarskom Bernu te obranio naslov prvaka u teškoj kategoriji po verzijama IBF, IBO, WBO i WBA.

Vladimir Kličko suvereno je ušao u borbu protiv pet godina starijeg protivnika. Držao ga je na distanci, iako je Thompson izgledao vrlo solidno. No nije dugo Amerikanac izdržao. Rušio ga je Kličko u petoj rundi, no Thompsona je spasilo zvono.

U šestoj rundi Kličko je drugi put srušio Thompsona, sudac je odbrojao do 10, Thompson se podigao, ali nije mogao nastaviti borbu i sudac ju je prekinuo.

Vladimir Kličko i Tony Thompson borili su se i prije četiri godine. Kličko je nokautirao Amerikanca u 11. rundi, ali iza te borbe ostali su repovi. Thompson je tvrdio da je bio ozlijeđen. Kličko je uoči obrane naslova u Bernu poželio da Thompson u ring dođe spreman. Ovoga puta teško da će se Thompson vaditi na ozljedu jer "razmontirao" ga je Ukrajinac i potvrdio vladavinu najmoćnije braće u svijetu boksa. 

Idi na 24sata

Komentari 144

  • ice_man 14.07.2012.

    koji ste vi likovi, i sad su oni krivi kaj nemaju dostojnu konkurenciju :P pa jbt oni sam rade svoj poso :P

  • RealnO_4 10.07.2012.

    svi nest seru po braci Klicko da biraju protivnike i to lose i te finte ...e pa dont hate the player,hate the game :P

  • pawa16 09.07.2012.

    ma sad nam mora biti loš rezultat kad nam je on jedini pivot pa sjetite ga se eura u srbiji on je među obranama stajo ko panj umjesto da je otvaro prostor krilima i vanjskima a o postotku šuta da ni ne govorim a šta će tek biti na OI...

Komentiraj...
Vidi sve komentare