To je to što me zanima!

Vlade Divac u Zagrebu i u Muzeju Dražena Petrovića

Bivši srpski košarkaš, koji se 'istaknuo' koševima i skokovima, ali i paljenjem hrvatske zastave, bio je u našem glavnom gradu nakon 19 godina
Vidi originalni članak

Kako vrijeme ide, prijatelju moj. Rekao sam sebi da ću doći i da te posjetim kad prvi put dođem u Zagreb. Evo, danas sam tu i vratio sam uspomene na nešto najbolje što je Europa imala u košarci, napisao je Vlade Divac u knjigu dojmova nakon što je obišao Muzej Dražena Petrovića u središtu Zagreba.
Divac nije unaprijed najavio svoj dolazak u Zagreb, no ipak ga je dočekala Draženova majka Biserka. Zajedno s Draženom igrao je u NBA ligi početkom 90-ih, kao jedan od prvih Europljana koji je ostavio trag u najjačoj ligi na svijetu.
- Puno vremena sam proveo s Draženom. Zajedno smo i došli u SAD. Nažalost, otišao je prerano i nije stigao pokazati sve što može, Amerikanci nisu u potpunosti upoznali Dražena - prenijele su Divčevu izjavu hrvatske dnevne novine.
Vlade Divac je danas poslovan čovjek i zato ne čudi podatak da je Draženov muzej obišao u društvu prvog čovjeka Agrokora Ivice Todorića. U Zagrebu iz razumljivih razloga nije bio od 1989. godine, ovo mu je prvi posjet hrvatskoj metropoli nakon 19 godina.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • josica 26.09.2008.

    gidu. nije ubijao. ali je gazio zastavu prije rata i on je i gori četnik nego većina onih koji su pucali po nama, Oni ( većina ) su morali u rat a on je ipak bio previše plaćen da bi riskirao, Zato j,,,, njega i sve one koji su ga pustili u HRVATSKU,

  • vemi 26.09.2008.

    11 Bili, svaka ti dala! Gidu, nisi li ti pisao da si branitelj?? Možda i jesi, ali hrvatski nisi!!! Konačno: nije nam nitko kriv što smo budale! Predlažem naslov: "Glupi Hrvati opet primaju u goste one koji su do jučer sra-li po njima i palili im zastavu!"

  • romanista 26.09.2008.

    govno cetnicko gazilo po sahovnici

Komentiraj...
Vidi sve komentare