To je to što me zanima!

Vladimir Kličko vraća se u ring!

Prihvatio borbu protiv Vladimira Klička u njegovom povratničkom meču. Vi ste prvi koji ste ovo saznali. Ni moja žena ne zna za ovo, rekao je Amerikanac Shannon Briggs koji bi trebao izazvati legendarnog Ukrajinca
Vidi originalni članak

Vladimir Kličko vraća se u boksački ring! Nije šala, legendarni Ukrajinac prekida mirovinu u 46. godini i priprema se za veliki povratak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošlo je više od četiri godine otkako se oprostio u svom zadnjem meču kada ga je pobijedio Anthony Joshua na Wembleyju. Ranije je izgubio i od Tysona Furyja i otišao iz boksačkog svijeta. Ne, očito, zauvijek.

U isti bi se trebao vratiti borbom protiv Shannona Briggsa (49), još jednog bivšeg prvaka, a koji je i potvrdio da se borba sprema.

- Sudbina je takva kakva je. Prihvatio borbu protiv Vladimira Klička u njegovom povratničkom meču. Vi ste prvi koji ste ovo saznali. Ni moja žena ne zna za ovo, a trenutno je ispred kuće. Kunem vam se Bogom i majčinim grobom - rekao je Amerikanac u razgovoru za SkySports prije nekoliko dana.

On i Kličko u mlađim danima nikad nisu boksali jedan protiv drugog, ali s Briggsom se borio stariji brat Kličko, Vitalij. Bilo je to 2010. godine kada je Vitalij uzeo WBC naslov.

Vladimir je, pak, tijekom karijere koja je potrajala više od dva desetljeća, od 1996. do 2017., boksao u 69 mečeva, pobijedio je 64 puta uz 53 nokauta i kitio se WBA, IBF, WBO, IBO naslovima... I dalje je rekorder s 4382 dana u nizu barem jedne teškaške titule.

Sada će, pak, u lov na novu kako bi srušio rekord Georgea Foremana koji je s 45 godina i dalje najstariji prvak teške kategorije. Zato je Kličko toliko i čekao...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 10.09.2021.

    Sinko, ne pravi budalu od sebe. Čestitam ti na svemu što si postigao, ali moraš jednom stati na kočnicu.

  • japanokinezjapano 02.06.2021.

    Sprdačina na kvadrat.

  • 01.06.2021.

    Bivši , 46 godina . Taman za el analnog , pa da vidimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare