To je to što me zanima!

Vladimir Kličko zbog ozljede otkazao borbu protiv Puleva

Ukrajinac Vladimir Kličko trebao se boriti protiv Bugarina Kubrata Puleva, koji još nema poraz u karijeri. No Kličko je otkazao borbu zbog ozljede mišića lijeve ruke
Vidi originalni članak

Vladimir Kličko otkazao je borbu protiv Bugarina Kubrata Puleva. Kličko se protiv neporaženog Puleva trebao boriti 6. rujna u Hamburgu. No zbog ozljede mišića lijeve ruke mora mirovati barem mjesec dana.

- Jako mi je žao. Zbog navijača, ali i zbog mog suparnika. Sigurno se, kao i ja, žestoko pripremao za borbu - rekao je Vladimir Kličko, koji će se protiv Puleva vjerojatno boriti 15. studenog.

- Mislili smo da je ozljeda lakša, ali na kraju se pokazalo kako mora mirovati mjesec dana. Bio je u odličnoj formi i dugo se pripremao - rekao je Berndt Boente, menadžer Ukrajinca.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SAINT 09.09.2014.

    Stari trikovi , protivnik trenira ko lud a Kličko malo , pa pred meć reče da se ozljedia . Tako psihički razbija protivnika.

  • bonecrusher 30.08.2014.

    Ma kakav Pulev. gdje samo nabavlja više tu škart robu za odstrel? Vješto izbjegava Deontaya Wildera, koji je Tyson i Foreman u jednom, neporažen je, i visinom može parirati Kličku. Pardon, ne parirati, nego brutalno nokautirati dosadnjakovića, kao što je nokautirao sve do sada, većinu u 1.rundi. Vlado nema hrabrosti izaći mu u ring.

  • strike1 26.08.2014.

    pisete o klicku a mogli bi bar malo napisat o nasim mladim deckima koji je jedan od njih vec uzeo broncu a drugi ceka finale u srijedu na olimpiskim igrama mladih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare