To je to što me zanima!

Vlahović prekršio izolaciju kako bi potpisao za Juve? Tužili su ga

Prema tvrdnjama talijanskih medija, Vlahović je stigao pozitivan na potpis ugovora s Juventusom, a usput se fotografirao s navijačima i davao autograme. Vlasti iz Firence najavile su tužbu
Vidi originalni članak

Fiorentina i Juventus su prije nekoliko dana kompletirali pregovore, dogovorili visinu odštete nakon čega je 28. siječnja Dušan Vlahović (22) stavio svoj potpis na ugovor sa 'starom damom'.

Samo nekoliko dana kasnije, talijanski mediji bruje o skandalu. Naime, prema njihovim tvrdnjama, Vlahović je bio pozitivan na korona virus 22. siječnja, odnosno šest dana prije nego što je stigao u Torino na liječnički i potpis ugovora. Tada je pozirao s navijačima, a oni sretniji dobili su i autogram.

Zbog svega su zdravstvene vlasti Firence donijele odluku da novog nogometaša Juventusa tuže zbog kršenja pravila o karanteni, prenosi Adnkronos.

SRAMOTNE PORUKE Ultrasi prijete Srbinu: Spasiti te neće ni tjelohranitelji, gotov si!

Vlahović igra sezonu karijere, u 21 nastupu u Serie A, zabio je čak 17 golova i asistirao za još četiri, a u drugoj će polovici sezone pokušati s Juventusom izboriti nastup u Ligi prvaka sljedeće godine, ili nešto više...

Zanimljivo, Viole su Vlahovića dovele 2018. za manje od dva milijuna eura iz Partizana, a danas, četiri i pol godine kasnije, prodali su ga za 80 milijuna eura više.

POTPISAO DO 2026. Juventus predstavio Vlahovića: Transfer platio 70 milijuna eura

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Idemo prema boljem 01.02.2022.

    Đoković, Vlahović… tipično muljanje za naše susjede. Priča još nije gotova. Oboje će odgovarati pred sudom.

  • rasprava__ri 31.01.2022.

    Prvo Đole sad on bas mi je drago da jos postoje normalni ljudi!!! ✌️🎉

Komentiraj...
Vidi sve komentare