To je to što me zanima!

Vlak: Dinamo može do čuda u Beču, mora se tome nadati...

I nas su svi otpisali nakon 4-4 protiv Grasshopersa, ali ja sam vjerovao da možemo dobiti. I završilo je 5-0!, prisjeća se Marijan Vlak uoči uzvrata protiv bečke Austrije
Vidi originalni članak

Mora se vjerovati, bez nade ne možete ni biti u sportu, kaže Marijan Vlak (57), bivši trener Dinama, uoči uzvratne utakmice između “modrih” i Austrije.

Iako ovih 0-2 djeluje kao bezizlazna situacija, tako je djelovalo i maksimirskih 4-4 protiv Grasshopersa 1997. godine. Međutim, u Zürichu je Vlakov Dinamo slavio s nevjerojatnih 5-0.

- Svi su bili šokirani nakon utakmice u Zagrebu, baš smo razočarali. Gotovo nitko nije vjerovao u prolaz, no nisam se dao omesti takvim prognozama. Vjerovao sam da možemo trijumfirati u uzvratu i bio sam u pravu. Odigrali smo sjajno i do vrha napunili mrežu Švicaraca. I opet su svi bili šokirani, ovoga puta ugodno - prisjeća se Vlak.

Dinamo je sve šokirao i 16 godina poslije, u srijedu u Maksimiru.

- Dinamo može proći dalje! Mora se tako razmišljati, mora se nadati. Mislim da Austria ne može biti bolja od ovoga što je prikazala u Zagrebu, a Dinamo može biti puno, puno bolji. K tome, Dinamo je i u Zagrebu imao šanse, i to prije Austrijanaca. Ako u Beču zabije prvi, domaćinima će biti gusto, moglo bi biti i malo panike. Uđe li Austria u paniku, Dinamo bi mogao doći u šansu za iznenađenje - rekao je Marijan Vlak.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • FC Sheffield Thursday 26.08.2013.

    da nije tupavi mamic stavljo najgorec trenera u Dinamovi povjesti jurcica prosli bi ih .a jurcic nema od koga nije izgubio u ZG-u.gubitnik na kvadrat,i jos ga 3 put vracat kakve namjere ima taj maminjo ?

  • matooo 26.08.2013.

    pa sto i ako ne udu u LP idu u europa ligu i tamo se mogu onda necemu nadati mozda je bolje pokusati prezimjeti u europi preko europa lige nego biti u LP zadnji u grupi jedino sto je ulaskom u LP dobijes vise love nega da osvojis europa ligu

  • AdamJozić 26.08.2013.

    Tako je Marijane, treba odigrati muški pa šta bude, bar da si ti trener i da igramo kao ono protiv Partizana, u tvoje i Kužeovo vrijeme igrali smo najljepši nogomet .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare