To je to što me zanima!

VIDEO Vlašić odigrao najbolju utakmicu u sezoni! Briljirao je u razbijanju Pašalićeve Atalante

Vlašić je asistirao za prvi i treći gol Torina u pobjedi protiv Atalante (3-0). Bio je posebno inspiriran i razigran, stalno je tražio loptu i pravio velike probleme Pašalićevoj momčadi
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić bio je asistent za prvi i posljednji pogodak Torina u 3-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Atalante u posljednjoj utakmici 14. kola. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vlašić je u 22. minuti pravodobnu utrčao u kazneni prostor gostiju te zatim prizemnom loptom uposlio Zapatu koji je pogodio mrežu svoje bivše momčadi. 

Asistenciju pogledajte OVDJE

Na 2-0 povisio je Sanabria iz kaznenog udarca u 56. minuti, da bi u petoj minuti nadoknade Vlašić prošao po lijevoj strani i opet dodao Zapati koji je s ruba kaznenog prostora zabio još jedan gol.

Asistenciju pogledajte OVDJE 

Vlašić je odigrao čitav susret za Torino kojega vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, bila mu je to, pa možemo reći, najbolja utakmica ove sezone. Jedini gol u sezoni zabio je protiv Sassuola. Mario Pašalić je ušao u igru za Atalantu u 57. minuti.

Ovom pobjedom Torino je stigao na 10. mjesto ljestvice sa 19 bodova, samo bod više imaju osma Atalanta i deveti Lazio.

Na vrhu je Inter sa 35 bodova, dva manje ima drugi Juventus.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • zelkan 05.12.2023.

    Daliću zovi ga

  • 05.12.2023.

    Masni je svršio. Jedva čeka da ga pozove. Jednu utakmicu odigrao dobro... A gdje je bio u zadnjih godinu dana. Ajmo, odma u repku.

  • samurai77 05.12.2023.

    Počele pripreme za Euro.😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare