To je to što me zanima!

Vlašić na 197 centimetara očekuju čak dva rekorda...

Najbolja svjetska visašica Blanka Vlašić ima skromnu konkurenciju na dvoranskom mitingu u Češkoj, Howard i domaća skakačica Lalakova
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić danas u Trinecu u Češkoj otvara svoju skakačku sezonu u dvorani. Prošla su četiri i pol mjeseca od posljednjeg nastupa, a Splićanka se u međuvremenu dobro odmorila te obavila pripreme, kako je rekla, nikad bolje i uspješnije. Rezultate bismo trebali vidjeti već danas. U Trinecu su Blanku dočekali 18 stupnjeva ispod nule te mnogo lokalnih novinara. Splićanka je najavila očekivanja od natjecanja:
- Nemam nikakav imperativ i nikad nisam bila mirnija uoči početka sezone. Ali znatiželjna sam, ovo mi je prvi nastup nakon priprema i jedva čekam vidjeti kako će to izgledati - rekla je najbolja svjetska visašica, koja je svjesna da se od nje kao najveće zvijezde mitinga u Trinecu očekuje mnogo. Konkurencija na natjecanju bit će skromna, a najveće suparnice bit će Amerikanka Howard te domaća skakačica Lalakova. Rekord mitinga je 197 cm, ali samo zato što Blanka u Trinecu nikad nije nastupila. Trenutačni rekord sezone drži Ruth Beitia, koja je prekjučer u Boreuxu preskočila 197 centimetara. Nakon Trineca i taj će rezultat u ropotarnicu povijesti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare