To je to što me zanima!

Vlašić srušio klub UFC prvaka! Khabib se kasnije slikao s njim

Nurmagomedov je veliki navijač Anžija iz Mahačkale. Izveo je početni udarac protiv CSKA pa gledao kako Vlašić zabija njegovom klubu. Kasnije se slikao s igračima. Uz njega je stajao baš - Vlašić
Vidi originalni članak

Kad sam bio klinac znao sam hodati oko stadiona i nekako se ušuljati na utakmicu, rekao je Dagestanac Khabib Nurmagomedov, veliki navijač Anžija iz Mahačkale. 

UFC prvak lake kategorije izveo je početni udarac na utakmici Anžija i CSKA u 11. kolu ruskog nogometnog prvenstva i dijelio je lopte navijačima.

POGLEDAJTE VIDEO

Khabib paseó con su cinturón de campeón en el estadio del Anzhi, en la previa del duelo ante CSKA Moscú en la Premier de Rusia. pic.twitter.com/tFwpZ9oXu8

— EnLas18 (@enlas18) October 19, 2018

 

Niksi, dođi ovamo!

Nakon obrane naslova i impresivne pobjede protiv Conora McGregora, Nurmagomedov je u Rusiji dočekan kao prava zvijezda. Bio je i kod predsjednika Vladimira Putina, a za ruske medije otkrio je nepoznate detalje iz mladosti.

- Obožavao sam Anži. Nisam imao novca za kartu i čekao sam da me netko pusti. Znao sam dečka koji je trenirao hrvanje sa mnom, a radio je na ulazu. On me puštao bez karte na utakmicu. Tada nije bilo stolica, stajali smo i gledali. Puno se toga promijenilo - prisjetio se Nurmagomedov dana kad je kao dječak pratio Anži.

CSKA je slavio u Mahačkali 2-0, a prvi gol za Moskovljane zabio je Nikola Vlašić. 

VIDEO Opet Vlašić! Pogledajte kako je SuperNiksi zabio gol za CSKA

Nakon utakmice Khabib je posjetio obje momčadi u svlačionicama i fotografirao se s njima. Uz njega je od svih igrača stajao baš - strijelac Nikola Vlašić.

@pfc_cska won over @fc_anji 2:0 in Dagestan capital and made victory pic with @TeamKhabib himself (in centre), next to him are Vlasic and coach Goncharenko, then legendary goalkeeper Akinfeev pic.twitter.com/yhg055eaYA

— Andrey Davydov (@FarEasterner) October 19, 2018

Anži je iz Mahačkale, glavnog grada Dagestana, savezne republike unutar Rusije.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • juricajuric179 20.10.2018.

    Vidim da Vlašić ide velikim koracima naprijed, zabija skoro na svakoj utakmici i uskoro će biti br.1. u hrvatskoj repki.

  • user_204031 20.10.2018.

    Covjek nije obranio naslov nego ga je osvojio!

  • josip204 19.10.2018.

    Bez veze

Komentiraj...
Vidi sve komentare