To je to što me zanima!

Vlašić zabio dva gola: Everton uništio ATV s nestvarnih 22-0

'Karamele' su bile na 10-0 nakon prvog poluvremena, a u preostalih 12 golova sudjelovao je i Nikola Vlašić. Bivši igrač Hajduka zabio je dva komada, od čega je jedan nakon što je istrčao sam pred gol
Vidi originalni članak

Svjetsko prvenstvo se polako bliži kraju, a nogometni svijet prebacuje na klupske obveze. Pripreme su u punom jeku i prijateljske utakmice se igraju svakodnevno.

A za svoju prvu utakmicu na klupi engleskog velikana Evertona pobjeda od 22-0 uopće nije toliko loša. Marco Silva gledao je kako njegove trupe razbijaju nemoćni ATV Irdning. Normalno, uzeo je slabijeg protivnika kako bi svojem timu podigao samopouzdanje, ali i iz temelja uvidio što ne valja i na koje igrače može računati, a na koje ne.

Tako je, primjerice, Kevin Mirallas zabio tri gola u sedam minuta drugog poluvremena prije nego je zabio još dva dok su Cenk Tosun i Oumar Niasse svaki dali po četiri. Ademola Lookman zabio je hat-trick u prvom poluvremenu.

'Karamele' su bile na 10-0 nakon prvog poluvremena, a u preostalih 12 golova sudjelovao je i Nikola Vlašić. Bivši igrač Hajduka zabio je dva komada, od čega je jedan nakon što je istrčao sam pred gol.

Everton nastavlja pripreme, a Vlašić će imati dodatnu motivaciju dokazati se menadžeru koji je tek došao. Marco Silva voli dati priliku mladim igračima pogotovo kada su u pitanju talentirani pojedinci poput Vlašića.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Pivski trbuh_1988 16.07.2018.

    Takvih rezultata po žnl imate koliko hoćete

  • burek. 15.07.2018.

    čemu ovaj članak? haha

  • super23463 15.07.2018.

    "uzeo je slabijeg protivnika kako bi svojem timu podigao samopouzdanje" slabijeg protivnika???? taj ATV je valjda skup ljudi koji su se prvi put susreli s loptom...... 22-0 i tim su si digli pouzdanje......takvim dizanjem pouzdanja ne bi se čudio da se za dvije sezone bore za 21. mjesto u Championship-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare