To je to što me zanima!

Vlašić: Zašto sam morala toliko puta skakati?

Najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić treći je put osvojila miting Hanžekovićev memorijal u Zagrebu, ali svejedno su ju uspjeli naljutiti
Vidi originalni članak

Nikad u životu nisam skakala 19 puta na jednome mitingu. Iscrpljena sam i strašno umorna. Nevjerojatno je što su me uopće pustili da skačem toliko puta, rekla je Blanka Vlašić nakon još jedne pobjede na Hanžekovićevu memorijalu.
Tata Joško doveo je kćer na konferenciju i odredio pravila igre:
- Imate samo nekoliko minuta. I to je to. Blanka je jako umorna.
Gotovo na rubu suza Blanka je potom opisala triler s Čičerovom.
- Prema novim pravilima, gleda se samo zadnja visina, a pogreške na manjim visinama se zbrajaju. Zato smo i morale u pripetavanje nakon što smo obje preskočile 204 cm - kazala je Blanka.
Kompjutorski “software” nije mo-gao prikazati da dvije natjecateljice dijele prvo mjesto...
- Svi su bili malo zbunjeni oko te situacije, što me naljutilo. Ali jasno je da sam pobijedila ako je ona odustala - izjavila je Blanka.
Samo o odmoru razmišlja...
- Pet-šest dana ću se odmarati i onda ću u Stuttgart. Valjda će ostati snage - zaključila je Blanka, rekorderka Hanžeka.





U HOTELU SA SNOOPOM

Sudionici Hanžeka bili su smješteni u hotelu Antunović, kao i reper Snoop Dogg, koji je imao koncert u Zagrebu. Dok su s parkinga odlazili autobusi prema Mladosti, čekao se dolazak repera, koji je kasnio nekoliko sati. No atletičari su stizali na vrijeme.
- Sve je bilo iskoordinirano, tempirano u minutu - rekli su nam iz hotela Antunović.

ROBLES: VRAĆAM SE ZBOG ATMOSFERE
Volim pobjeđivati ovdje, volim ljude koji tu dolaze. Prvi put kad sam bio u Zagrebu, nisam uspio pobijediti, ali zbog atmosfere i ljudi želio sam se vratiti, rekao je Kubanac Dayron Robles, olimpijski pobjednik na 110 m s preponama, koji je treću godinu zaredom nastupio na memorijalnoj utrci Borisa Hanžekovića, a slavio drugi put. Vjeruje da može još dugo ostati u vrhu i popraviti vlastiti svjetski rekord.
- Ako u nekoj utrci eksplodiram, ne znam gdje su mi granice!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare