To je to što me zanima!

Vlasnik Malage poludio: Policija me nije pustila na moj stadion

Jedan od policajaca čak je udario rukom u staklo na mom automobilu bez ikakvog valjanog razloga. Želim da policija poštuje moja prava, napisao je Al-Thani nakon što mu je policija zabranila ulazak na stadion
Vidi originalni članak

U ovoj zemlji nema trunke pravde ni poštovanja, policija me nije pustila na stadion. Žao mi je, no to je istina, napisao je Abdullah Al-Thani na svom Twitter profilu.

Katarski biznismen od 2010. godine vlasnik je španjolskog prvoligaša Malage, a jučer je poludio na ponašanje španjolske policije kada su mu čuvari reda zabranili ulazak na La Rosaledu, stadion njegove momčadi prije utakmice s Atletico Madridom.

- Jedan od policajaca čak je udario rukom u staklo na mom automobilu bez ikakvog valjanog razloga. Želim da policija poštuje moja prava - dodao je Al-Thani, bogataš koji uz nogometni klub posjeduje i nekoliko čistokrvnih arapskih trkaćih konja.

Al-Thani na stadion je pokušao ući u trenutku kad je policija već zatvorila pristupe na određenim ulazima, a iznimku nisu htjeli učiniti čak ni za vlasnika domaćeg kluba. Katarski bogataš stoga se morao okrenuti i uputiti na drugi ulaz kroz koji je bez problema mogao ući na La Rosaledu.

Da mu dan bude još gori Atletico je slavio 2-0, a Malaga je pala na 16. mjesto La Lige, šest bodova od zone ispadanja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jluci82 02.04.2017.

    Lice koje odiše nordijskim božanskim šarmom-kako je neuka ta španjolska policija!Nikako ,ali baš nikako se ne mogu oteti dojmu da je ispod košulje nakrcan eksplozivom.

  • mali zeleni prigorec 02.04.2017.

    Znači po njegovom, da zakon ne vrijedi za sve?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare