To je to što me zanima!

Vlasnik Spartaka ponudio Hrvatima četiri Mercedesa

Predsjednik ruskoga kluba Spartak Leonid Fedun ponudio je Hrvatima četiri Mercedesa ako pobijede u srijedu Englesku na Wembleyu
Vidi originalni članak

Vlasnik ruskog nogometnog kluba Spartak Leonid Fedun nudi četiri Mercedesa najboljim hrvatskim igračima ako Hrvati pobijede Englesku na Wembleyu. Pobjeda "kockastih" i uspjeh Rusa nad Andorom dovela bi "Zbornaju" na drugo mjesto iza Hrvatske. Fedun je obećao Mecedes Stipi Pletikosi, koji je igrač Spartaka, te trojici najboljih Hrvata u srijedu na Wembleyu.
- Ovo činim isključivo kao navijač. Želio bih ovom ponudom podići moral hrvatskih igrača. Ako postoji i najmanja šansa da Rusija prođe, moramo je pokušati iskoristiti - rekao je Fedun.
Ovo je odgovor na ponudu engleskog biznismena koji je strijelcu pobjedničkog gola u susretu Izraela i Rusije Golanu obećao kupiti Mercedes. No Golan ne smije prihvatiti taj poklon jer to "prelazi sportske granice".   

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Pero Kvržica 20.11.2007.

    sad će se konačno imati u čemu voziti.. mogu u plavi oglasnik staviti aute koje sad voze - fiat uno iz \'89, škodu favorit u koju je ugrađen plin, citroena \'žabu\' i crvenog opel kadetta gti iz \'83... neš ti motivacije, ko da meni netko kaže da ću dobit nove traperice ako dobro odigram..

  • Ivana ST 20.11.2007.

    Znači Mercedes dobijaju: ...Eduardo,Srna,Modrić i Pletikosa..

  • user_18986 20.11.2007.

    Idemo dečki pobijediti bahate engleze i uzeti te mečkice

Komentiraj...
Vidi sve komentare