To je to što me zanima!

Vlatko Marković u teškom je stanju primljen na KBC Rebro

Nekadašnji prvi čovjek HNS-a u teškom je stanju završio na odjelu za intenzivnu njegu. Vlatko Marković dobio je upalu pluća, a bori se protiv Alzheimerove bolesti
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, 76-godišnji Vlatko Marković, nalazi se na intenzivnom odjelu Kliničkog bolničkog centra Rebro, piše Večernji list. 

Marković je primljen u bolnicu u teškom stanju, dobio je upalu pluća i pod stalnim je liječničkim nadzorom. Liječnici su mu sanirali upalu pluća, ali odlučili su zadržati nekadašnjeg prvog čovjeka hrvatskog nogometa zbog mogućih komplikacija. 

Vlatko Marković već dulje vrijeme boluje od Alzheimerove bolesti

Do daljnjega će biti zadržan u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • ben hur panonius 12.09.2013.

    ne radujem se ali svatko svoje račune mora platiti ne samo liniću postoji i iznad njega a i iznad svih nas netko tko sve vidi toga uvjerenja nastojim biti dobar danas a sutra još bolji to je moj princip bez obzira u kakvoj situaciji bio

  • gabaszg 12.09.2013.

    Nikada mi nije bio drag kao nogometni djelatnik ali kao covjeku mu zelim da ozdravi sto prije,zivi sto godina...i isto toliko se vise ne petlja u nogomet!!!!Ne valja nikome zeljeti zlo,neka on samo ozdravi i to mu iskreno zelim...ali drago mi je da se je maknuo iz nogometa i reprezentacije!!

  • aventin 12.09.2013.

    bez uvrede predugo si ostao na funkciji

Komentiraj...
Vidi sve komentare