To je to što me zanima!

Vlatko Marković: Uvijek je moguće da nam otmu Bilića

Ima još vremena za ugovor, a siguran sam da ćemo se s Bilićem dogovoriti. Želimo ga, ali ima u Hrvatskoj još odličnih trenera, kaže Marković
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlatko Marković smješkao se kao dijete, HNS je potpisao još jedan sponzorski ugovor, s osječkom Saponijom. Odsad će u HNS-u "prljavi veš" prati Faks Helizimom, a narod će još neko vrijeme čekati na onaj “pravi” ugovor.
- Što ste se svi oko toga uznemirili, ima vremena. Bilićev ugovor traje još šest mjeseci, nema problema - mirno je rekao Marković i dodao:
- Pa ni s Ćirom, Jozićem, Ottom i Cicom nikad nije bilo problema, uvijek smo se dogovorili!
Samo, zaboravio je da se nikom od njih, kao Biliću, nije ukazala mogućnost da vodi englesku reprezentaciju ili premierligaški klub.
- Mi želimo Bilića dugoročno i vjerujem da ćemo se i s njim brzo dogovoriti. On je bio naš izbor, sad je dokazao da je bio odličan izbor.
Čak je i Bilić ispunio sve uvjete za produljenje ugovora. Ili možda ipak nije?
- Prvi je i najvažniji cilj ispunio, Hrvatska je najbolja u Europi. No HNS živi od rezultata, nas ne financira proračun, već A reprezentacija.
Ali bude li HNS odugovlačio, Bilića bi nam netko mogao preoteti. Samo zbog čekanja...
- U nogometu je sve moguće, pa i da nam netko otme Slavena. U Hrvatskoj je uvijek bilo odličnih trenera i bit će ih. Zato smo i odbili stranca jer vjerujemo u svoje snage.

BILIĆ ZARAĐUJE ČAK 58 PUTA MANJE OD McCLARENA
Bilić zarađuje 5000 eura na mjesec, četiri puta manje od Branka Ivankovića i čak 58 puta manje od McClarena.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • taurus1986 24.11.2007.

    Ja bi Biliću odma nakon engleske u zagrebu da novi pravi i profesionalni ugovor a ne 5000 eura jer to u današnje vrijeme smiješna cifra za bilo kojeg trenera a ne za trenera koji 2 puta tuče englesku pazi>> ENGLESKU

  • diki 24.11.2007.

    Markoviću, da li ti znaš kada je dosta? Vidiš da je cijela javnost protiv tebe, da li želiš da kada se jednog dana povućeš ili dobiješ nogu, o tebi prića kao o čovjeku koji toliko bisera izrekao da se niti na papir nemože staviti i da ti je nogometna vlast toliko udarila u glavu pa misliš da si nezamjenjiv. Kada odprdiš saznat ćeš koliko si vrijedio. Sve što netko dobro uradi u tom nogometu a to nisi ti, prisvajaš sebi iako si bio protiv svega. Gubi se prije nego te Štimac izbaci kao fukaru..

  • Boki 24.11.2007.

    seronjo stari idi od kud si došao i tamo sranja radi, zar ne misliš da si previše novaca ovdje već pobrao

Komentiraj...
Vidi sve komentare