To je to što me zanima!

Vlatko se nije pojavio: Zagreb podržao Štimčevu kandidaturu

Na skupštinu Nogometnog saveza Zagrebačke županije su bili pozvani Marković i Štimac, no aktualni predsjednik se nije pojavio jer je 'bio na putu'
Vidi originalni članak

Glas za Igra Štimca sigurno nije protiv interesa Zagreba i zagrebačkog nogometa, rekao je Ivan Brleković.

Nogometni savez Zagrebačke županije podržava Igora Štimca, Vlatko Marković izgubio je važan glas u svom dvorištu. Brleković je nedavno podnio ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a, a sada se svrstao na Štimčevu stranu. Mnogi ga vide kao glavnog tajnika umjesto Zorislava Srebrića. Zbog toga ga je u subotu napao i prokleo Zdravko Mamić.

- Rođen sam u Zagrebu, tu sam bos trčao po asfaltu i nemam što odgovarati nekome tko je ovdje došao prije nekoliko godina - prokomentirao je Brleković.

Na Skupštinu su bili pozvani Marković i Štimac, no aktualni predsjenik nije se pojavio jer je “bio na putu”. U trenutačnom omjeru Marković stoji malo bolje, ali to nije toliko uvjerljivo kako se činilo prije nekoliko dana. U današnjoj konstalaciji snaga Vlatku bi na trebao pripasti 21 glas, a Igoru njih 17.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Gružanin 29.11.2010.

    Kako od dva vraga izabrati boljega...

  • nogometas05 29.11.2010.

    Kad Stimac popusi izbore i on i taj Brlekovic a i svi ostali mogu racunat kad ce im klubovi letit iz lige a ova potonja 2 mogu se pozdravit zauvijek sa nekim funkcijama u nogometu..pojest ce ih Maminjo.,

  • ultraljubicasta torta 29.11.2010.

    Kako nemamo dva Iva Josipovića? Staaaara izreka kaže"sjaši Kurta da uzjaši Murta". U nogomenu su u stvari sve Kurte i Murte pa je svejedno ko jaše na čelu kolone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare