To je to što me zanima!

Vodeći biciklist Toura otišao s presice zbog pitanja o dopingu

Ostvario sam najveću pobjedu karijere, a pitate me o dopingu, rekao je Froome, vodeći biciklist Tour de France pa se usporedio s Armstrongom prije odlaska
Vidi originalni članak

Tour de France održava se od 29. lipnja do 21. srpnja i ovo je jubilarno, 100. izdanje najpopularnije biciklističke utrke.Nakon 15 etapa vodeći je Britanac Chris Froome, koji vozi za momčad Sky. Vrlo vjerojatno će žuta majica ostati na njemu do kraja jer ima prednost od 4:14 minuta. 

U nedjelju je pobijedio na etapi dugoj 242 kilometra, ali novinarsko pitanje o dopingu na press konferenciji ga je potpuno izbacilo iz takta.

- Ostvario sam najveću pobjedu u karijeri, a mediji me samo pitaju o dopingu - rekao je Froome pa dodao prije nego što je otišao:

- Lance Armstrong je varao, a ja sam čist. Optužujete me da sam lažljivac i varalica. Kraj priče. 

Froome je u pravu, a najviše u cijeloj priči pati biciklizam koji će teško isprati ljagu sa svog imena nakon silnih afera.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • canistelrooy 16.07.2013.

    neće covik odgovarat novinarima o dopingu..... nego na dop. testu... ima i pravo sto je otisao........ nece se valjda sa lesinarima raspravljat .-...

  • razum111 16.07.2013.

    znam ja dobro ko je vodeći jer pratim tour, ali novinar ne zna, tek je nakon mog komentara ispravio...ali nebitno za minuse

  • đuro kojotovski 15.07.2013.

    kako ovaj čovjek ima snage na brdu, samo odleti naprijed i nitko ga ne može uhvatiti.. svaka čast, zaslužio je pobjedu na Touru, ali je još puno do kraja i Contador mu je najveća prijetnja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare