To je to što me zanima!

'Volio bih se boriti s Chisorom, Povjetkinom... Ma baš svima!'

Chisora je veliko ime, snažan frajer, on bi mi bio jako dobar test mojih sposobnosti. To bi mislim bila i dobra borba za mene u ovom trenutku karijere, prije izazova za naslov svjetskog prvaka, rekao je Hrga
Vidi originalni članak

Filip Hrgović u subotnju je večer u trećoj rundi nokautom svladao Erica Molinu te se popeo još jednu stepenicu više u svojoj karijeri, a za BoxingScene otkrio je koga vidi u svojoj sljedećoj borbi:

POGLEDAJTE VIDEO Kroše pa spavanje: Evo kako je Hrgović ugasio Erica Molinu

- Volio bih se boriti protiv Dereka Chisore. Volio bih se boriti protiv svih velikih imena, boraca poput Dilliana Whytea, Povjetkina, Parkera, Baby Millera, protiv svih tih dečki.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Otkrio je tako Hrga da mu je gotovo svejedno s kim se bori sljedeće, no ipak je naglasio Chisorino ime:

- Chisora je veliko ime, snažan frajer, on bi mi bio jako dobar test mojih sposobnosti. To bi mislim bila i dobra borba za mene u ovom trenutku karijere, prije izazova za naslov svjetskog prvaka. Spreman sam ih sve “počistiti”. Stopostotno sam siguran da ih mogu sve pobijediti... Čak i lagano.

'EL ANIMAL' NAKON POBJEDE Hrgović: Ovo je rat, čovječe! Za pobjedu koristim svako oružje

Naposljetku je ponovio koji mu je najveći san u karijeri:

- Mi u Hrvatskoj imamo jedan predivan stadion. On se nalazi u Splitu, dom Hajduka. Moj je san jednom braniti naslov svjetskog prvaka ondje, u Splitu. To je nešto za što radim, za što treniram. Hrvatska je mala država, a da sam stigao iz neke druge države već bi bio olimpijski pobjednik. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prokomentirao je Hrga i hrvatske boksačke legende:

- Mate Parlov je prvi među njima. On je sve u boksu osvojio. Bio je amaterski prvak Europe, svijeta, olimpijski pobjednik, ali i profesionalni prvak Europe i svijeta. Preminuo je, nažalost, tako da ga nikada nisam upoznao, ali on je legenda. Drugi je Željko Mavrović, čovjek koji je priuštio Lennoxu Lewisu najteže trenutke u karijeri. Željko mi je prijatelj, danas radi u Hrvatskom boksačkom savezu. Dakle da, mi nemamo neku jako dugačku boksačku povijest, ali imamo svoje heroje.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 09.12.2019.

    Nemoj se hvalit , jer još nisi probao kako takvi dečki tuku . Povetkin Chisora su druga dimenzija za ove s kojima si ti boxao . Postat češ ko marin čilić , najava broja jedan a kasnije - žuljevi , viroze , loš dan , proljev . uvijek nešto . A jednostavno nije za broj jedan ko što nisi ni ti

  • 08.12.2019.

    Kada će boksati sa nekim ozbiljnim boksačem da Hrgovića resetira na tvornička podešavanja, malo je previše bahat.

  • mem 08.12.2019.

    ajde ispunite mu želju da se spusti već jednom na zemlju

Komentiraj...
Vidi sve komentare