To je to što me zanima!

Vonn će po drugi puta u brak: Zaprosio ju je hokejaš Devilsa

Za Vonn, koja je u javnosti već viđena sa zaručničkim prstenom, ovo će biti drugi ulazak u bračne vode. Prije 12 godina udala se za Thomasa Vonna čije prezime i danas nosi
Vidi originalni članak

Sljedeća skijaška sezona bit će, nažalost, siromašnija za Lindsey Vonn. Legendarna Amerikanka završila je u 35. godini trofejnu karijeru koju su proteklih godina usporile ozljede, pa nije "stigla" oboriti rekord Ingemara Stenmarka koji se 86 puta penjao na najvišu stepenicu postolja.

Vonn se sada okreće nekim drugim stvarima, a jedna od najvažnijih uskoro će biti svadba. Naime, njezin odabranik P. K. Subban nedavno ju je zaručio.

- Kupio sam prsten i rekao sam da to želim obaviti kod kuće. Bio sam zabrinut jer sam znao da će htjeti biti obučena, a ne u pidžami. Ispostavilo se da taj dan ima sastanak pa je bila sređena - otkrio je Subban za Vogue.

Inače, radi se o hokejašu New Jersey Devilsa koji je sa sada bivšom skijašicom u vezi godinu i pol dana.

Za Vonn, koja je u javnosti već viđena sa zaručničkim prstenom, ovo će biti drugi ulazak u bračne vode. Prije 12 godina udala se za Thomasa Vonna čije prezime i danas nosi, no s bivšim američkim skijaškim olimpijcem rastala se poslije četiri godine. "Pokušala" je Vonn i s Tigerom Woodsom, ali ta dvogodišnja veza nije dobila one ozbiljne konture.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ivan802 31.08.2019.

    Nemam nista protiv crnaca niti bilo koje druge rase, ali ovi mjesani brakovi su mi uzas

  • Nabukodonosor_1 30.08.2019.

    Ona voli miša...

  • 29.08.2019.

    Tip sigrno ima dobar komad.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare