To je to što me zanima!

Vonn je najbolja u povijesti, u cilju ju je čekao Tiger Woods...

Lindsey Vonn slavila je u Super G-ju u Cortini d'Ampezzo i tako postala skijašica s najviše pobjeda u Svjetskom kupu (63). Gledao ju je i dečko, golfer Tiger Woods...
Vidi originalni članak

Velik dan za američko skijanje. Lindsey Vonn slavila je u Super G-ju u Cortini d'Ampezzo i postala najbolja skijašica u povijesti. Vonn je slavila 63. put u Svjetskom kupu nadmašivši legendarnu austrijsku skijašicu Annemarie Moser-Pröll koja je 35 godina bila na vrhu sa 62 pobjede u Svjetskom kupu.

REUTERS/PIXSELL

Vonn je bila bez konkurencije u Italiji, a slavila je ispred Anne Fenninger i Tine Weirather. U publici su bili njezini roditelji i dečko, jedan od najboljih golfera svih vremena, Tiger Woods. To je bilo veliko iznenađenje za slavljenicu Vonn.

- Nisam imala pojma da će on biti ovdje. Rekao je svima da to mora biti tajna. Iznenadio me. Naravno, u mojoj obitelji nitko ne zna čuvati tajnu, ali ovoga puta je uspjelo. Ne mogu vjerovati da je došao samo na par sati gledati me kako skijam. I on ima turnir uskoro pa se mora pripremati - rekla je Lindsey Vonn, koja nije prepoznala Tigera, "zamaskiranog" među navijačima. 

REUTERS/PIXSELL

Naočale, šal i kapa i nitko nije imao pojma da stoji kraj najboljeg golfera ikad. Nije znala ni Vonn koju se često moglo vidjeti na treninzima uz Tigera.

- Bila sam fokusirana na skijanje. Nisam osjećala pritisak. Svi su govorili samo o mom rekordu, no mene je zanimalo kako pobijediti. Nisam uopće razmišljala o rekordu. Samo sam radila ono što znam najbolje. Znam da su ove 63 pobjede veliko dostignuće, ali moram ostati koncentrirana i nastaviti skijati dobro - kazala je Vonn. 

Inače, na vječnoj listi najboljih skijašica je i naša Janica Kostelić s 30 pobjeda.

PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 20

  • kokaza5 14.02.2015.

    Vonn em lijepa em majstorica.

  • bbbdado 22.01.2015.

    Naklon

  • kosmopolit 20.01.2015.

    I kao skijašica i kao osoba i kao slatka ženskica sa predivnim osmjehom.. U svakom pogledu vrijedno za pogledati i uživati u tom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare