To je to što me zanima!

Vonn propušta Olimpijske igre u Sočiju: Ide na novu operaciju

Menadžer Lindsey Vonn, Lewis Kay, kratko je obavijestio javnost kako Amerikanka ide na operaciju. Vonn je prošle godine operirala koljeno, a sad se opet ozlijedila...
Vidi originalni članak

Američka skijašica Lindsey Vonn (29) neće se boriti za medalje na Olimpijskim igrama u Sočiju. Vonn će propustiti Igre u Rusiji zbog ozljede. 

Njezin menadžer Lewis Kay kratko je obavijestio javnost kako Amerikanka ide na operaciju. 

- Pogodilo me što propuštam Igre u Sočiju. Moje koljeno je jednostavno nespremno - rekla je Vonn.

Vonn je osvojila dvije medalje na Olimpijskim igrama u Vancouveru 2010. godine, četiri puta bila je pobjednica Svjetskog kupa, ima čak 13 malih kristalnih globusa i jedna je od najuspješnijih skijašica u povijesti.

Amerikanka je početkom prošle godine potrgala ligamente koljena nakon teškog pada u Schladmingu. Tada je 10 mjeseci bila van pogona. Pretkraj prošle godine obnovila je ozljedu nakon pada na treningu da bi se u Val d'Isereu ponovno ozlijedila.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • basketgirl 08.01.2014.

    nažalost

  • trunkica 07.01.2014.

    Eto, njoj je najbitnije zdravlje, a OI će malo zaboraviti. A ne kao naš Kostelić, sve ga boli, ali on još uvijek sanja zlatnu olimpijsku medalju. To stvarno može samo sanjati. Baš se i jučer iskazao u Bormiu, bolje da nije ni skijao. Samo nisu napisali što ga je boljelo, da li koljeno, leđa, možda mu serviser nije dobro "poštelao" skije.?

  • SpužvaBobSkockani_2 07.01.2014.

    Šteta kaj neće moći braniti medalje,vjerovatno su joj ovo trebale biti zadnje OI,jer sa 33 godine će teško biti konkurentna

Komentiraj...
Vidi sve komentare