To je to što me zanima!

"Jakov Gojun kao da je građen od čelika, a Igor Vori je sjajan"

Svi igrači žele igrati protiv najboljih momčadi i u punoj dvorani. Možete se samo veseliti kada igrate pred 15.000 navijača, rekao je fantastični Danac Mikkel Hansen
Vidi originalni članak

Mikkel Hansen najveća je danska zvijezda i jedan od najboljih rukometaša svijeta uopće. Muku muči s Ahilovim tetivama, ali će za polufinale Europskog prvenstva s Hrvatskom biti spreman.

- Nisam igrao u posljednjem kolu protiv Islanda i to mi je bilo dovoljno da se odmorim, a i izbornik je dao priliku drugima koji dobro treniraju. Nije mi problem igrati svaki drugi dan, već kada sjedim na klupi 20 minuta pa onda moram na parket - rekao je Hansen za tamošnje medije.

Mikkel u PSG-u igra s Igorom Vorijem, Jakovom Gojunom i Markom Kopljarom.

- Vori je jako sposoban pivot i u napadu i u obrani, jako je važan Hrvatima, puno igraju na njega. Gojun izgleda kao da je građen od čelika.

Našu rukometnu reprezentaciju sutra u Herningu čeka pakao na tribinama.

- Svi igrači žele igrati protiv najboljih momčadi i u punoj dvorani. Možete se samo veseliti kada igrate pred 15.000 navijača - zaključio je njihov 'princ', kojeg se definitivno treba pribojavati.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • navijač15 24.01.2014.

    Danci su u mislima već dobili Europsko prvenstvo, a još nisu odigrali s nama. Nadam se da će im se obit u glavu i da će onda morat mislit na utakmicu za postolje,a ne za zlatnu medalju.

  • cudak 1 23.01.2014.

    ali nije rekao koji mu se više sviđa

  • NjofraZg 23.01.2014.

    Nema se tu što puno pisati, Mi, Danci, Francuzi i Španjolci smo 4 najjače reprezentacije svijeta trenutno, i u međusobni susretima će odlučiti sitnice, kakav ko ima dan, raspoloženje igraća itd. Pa recimo mi prošle godine pregazimo Francuze, sad oni nas pobjede. Danska dobila nas na spu, mi njih +10 na OL, Španjolska Dansku, a mi Španjolsku lagano. Sitnice su to sve, nadam se da će ovoga puta prevagnuti na našu stranu, jer je vrijeme za jedinu medalju koja nam nedostaje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare