To je to što me zanima!

Vori: Možemo biti zadovoljni, ispravili smo što smo zabrljali

U čudnoj utakmici Hrvatska je ispuštala vodstva i stizala zaostatke pa na kraju ipak slavila. I završila posao u Švedskoj. Peto mjesto je uspjeh, smatra izbornik Goluža
Vidi originalni članak

Vraćamo se kući kao pobjednici i to je ipak najvažnije. Željeli smo više, no ako je Lino Červar, za mene najbolji trener na svijetu, 2007. u Njemačkoj rekao da je peto mjesto uspjeh, onda je uspjeh i za mladog trenera poput mene, rekao je Slavko Goluža nakon pobjede protiv Islanda 34-33.

U čudnoj utakmici Hrvatska je ispuštala vodstva i stizala zaostatke pa na kraju ipak slavila. I završila posao u Švedskoj.

- Konačno je gotovo. Na kraju možemo biti zadovoljni, ispravili smo ono što smo zabrljali - rekao je raspoloženi Igor Vori.

I nije jedini koji je kraj prvenstva dočekao nasmiješen.

- Dobro je, idemo doma s velikom pobjedom. I ja sam konačno proradio, ali malo kasnim... - rekao je Domagoj Duvnjak, prvo ime utakmice.

- Uspjeh je biti peti na svijetu, ali na idućim turnirima željet ćemo više - zaključio je Vedran Zrnić.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • alphaBet365 31.01.2011.

    5600 KUNA ZARADA U SAMO MJESEC DANA! 16/21 POGOĐENIH LISTIĆA U SAMO 2 CIKLUSA. drugi tek traje. Svratite i uvjerite se u najbolji kladioničarski tim na blogeru. ANALIZE, PAROVI, PREPORUKE ULAGANJA, KLADIONICE, ZARADA -SVE NA JEDNOM MJESTU! alphabet365 . bloger . hr (spojeno)

  • dawe 30.01.2011.

    kako ste svi zlobni i pametni sve ove što pljuju po njima sram vas bilo!!!!!!!!!!!

  • milan23-tips 29.01.2011.

    ooo jos im nije dosta sto su svi redom u hdz-u,nego jos i lazu kao pravi hdz-ovci!!!svi vidimo da su za k...c a

Komentiraj...
Vidi sve komentare