To je to što me zanima!

Vori: Rukomet je Hrvatima sve, to nam je pravi brand

Rukomet je sve kod nas u Hrvatskoj. Navijači žive uz reprezentaciju, bodre nas i pate s nama, rekao je Igor Vori za austrijsku web stranicu sportnet.at
Vidi originalni članak

Igor Vori, kružni napadač hrvatske rukometne reprezentacije i jedna od glavnih uzdanica Line Červara na skorašnjem Europskom prvenstvu dao je interju austrijskoj sportskoj web stranici sportnet. Objasnio je što rukomet znači Hrvatima, pričao o reprezentaciji, mladim igračima.
- Rukomet je sve, kod nas u Hrvatskoj rukomet je brand. Navijači žive uz reprezentaciju, bodre nas u našim uspjesima i pate u porazima. Naši rezultati im mnogo znače, a mi smo toga svjesni - rekao je Vori i nastavio o ciljevima hrvatske reprezentacije.
- U momčadi sada imamo dosta mladih igrača prepunih entuzijazma, tako da je naš prvi cilj izboriti drugi krug natjecanja. Uvjeren sam da to neće biti lako - kazuje Vori o skupini u kojoj se uz Hrvate nalaze Rusi, Ukrajinci i Norvežani.
- Norveška također ima mladu momčad gladnu uspjeha. Rusi su uvijek jaki, dok o Ukrajincima ne znamo previše. No, najvažnije će biti usredočiti se na našu igru - dodaje Vori koji je na kraju razgovora prozborio koju riječ i o domaćinima turnira.
- Austrijanci ne spadaju u svjetske klase, ali imaju nekolicinu igrača koji dobro igraju u njemačkoj Bundesligi. Također, imat će i prednost domaćeg terena i sigurno neće biti lako igrati protiv njih. Mogu li proći skupinu (igraju protiv Danske, Islanda i Srbije, op.a.)? Grupa je teška, ali zašto ne? - završio je hrvatski pivot.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • casio 11.01.2010.

    Nije nam baš sve,kad nam dođu računi,skoči cijena plinu itd,hebe nam se za rukomet. Treba živjeti.Kao razbibriga pogleda se rukomet na tv,bolje to nego neki stoput ponovljeni film.Vori malo sanja.

  • thunderstrucked 11.01.2010.

    Nekako se narod izdovoljija svega toga oko rukometa svi se umislili da ćemo uvik biti prvi i sve drugo postaje razočaranje.......Šta ćemo,ljudi smo takvi smo neka njih samo u vrhu...

  • vlaka 10.01.2010.

    ajmo po zlato jedino koje fali ovoj generaciji

Komentiraj...
Vidi sve komentare